Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

 

 

Aurora Huovinen
Lifeworks-valmentaja

Aurora on koulutukseltaan psykologi (PSM) ja ennen henkilöarviointikonsultiksi ryhtymistä hän on työskennellyt vuoden verran mielenterveyden parissa. Tätä ennen hän on työskennellyt ammatinvalinta- ja uraohjaajana sekä taitoluisteluvalmentajana.

Auroran puoleen kannattaa kääntyä erityisesti silloin, kun päädytään pohtimaan uudennäköistä suuntaa uralle. Hänen valmennettavansa ovat prosessin myötä oppineet lisää itsestään ja löytäneet mielekkäitä uusia askeleita uralle, joskus opintojen tai muiden ratkaisuiden kautta.

Uravalmentajana toimiessa Auroralle on tärkeää tarkastella kokonaisuutta, sillä ihmisten uravalinnat eivät ole yksinkertaisia tai suoraviivaisia, vaan pohdintoihin liittyy usein monia huomioon otettavia ja mahdollisesti ristiriidassakin olevia asioita. Lisäksi hän pitää tärkeänä yksilön vahvuuksien ymmärtämistä ja niiden käytännön hyödyntämistä. Hän on saanut psykologina toimiessaan monesti kiitosta siitä kuinka hän on kohdannut ihmiset lämmöllä ja arvostaen.

Hän ammentaa työskentelyyn ratkaisukeskeisyyden lisäksi hyväksymis- ja omistautumisterapian periaatteita uskoen, että omien arvojen mukainen työelämä lisää hyvinvointia ja tätä kautta uralla menestymistä. Kun tekee itselleen mieluisia asioita on helpompi saavuttaa korkeitakin tavoitteita.

Auroralle merkityksellisintä työssä on jatkuva oman ammattitaidon kehittäminen ja työkaverit, joiden kanssa töitä tehdään positiivisella asenteella, toisia kannustaen. Valmentamisessa häntä innostaa eniten se kun hän huomaa yksilön oppivan itsestään uutta ja pystyvän hyödyntämään näitä oivalluksia merkityksellisen uran luomiseen.

Vapaa-ajalla Aurora nauttii läheisten ihmisten seurasta, usein jonkin harrastuksen parissa ja toisinaan vain olemalla.

Auroran supervoima on muiden kuuntelemisen, jonka avulla hän pystyy esittämään kysymyksiä, jotka auttavat yksilöä reflektoimaan itseä ja omaa toimintaa uudella tapaa.


Jos haluat löytää uuden suunnan urallesi yhdessä Auroran kanssa, voit toivoa häntä valmentajaksesi. Tutustu palveluihimme täältä.