Lifeworks

/ 20.10.2021

Tägit: Urajohtaminen, Yleinen

Kestävä ja menestyksekäs ura vaatii urajohtamisen taitoja – Urasummit tarjoaa niitä maksutta.

KORONAN vaikutukset asiantuntijoiden ja johtajien uralla ovat moninaisia – osalta loppuivat työt hetkeksi tai kokonaan pandemian myötä ja osalle etä- tai hybridityö aiheuttaa haasteita. Järjestämme 11.11.2021 virtuaalisen Urasummit -tapahtuman, joka on suunnattu uutta inspiraatiota työnhakuun kaipaaville ja oman uransa kehittäjille. Jos haluat pysyä paremmin muuttuvan työelämän kyydissä, tule mukaan!

URASUMMIT on maksuton ja se koostuu asiantuntijahaastatteluista sekä livehuoneista, joissa on mahdollisuus keskustella ja verkostoitua suorahaun ja uravalmennuksen asiantuntijoiden kanssa. Tapahtuman aamupäivä on suunnattu asiantuntijoille kaikissa uran eri vaiheissa ja iltapäivän teemana on johtajien urapolut.

TAPAHTUMAN aikana pääset kuulemaan 10 asiantuntijahaastattelua eri teemoista. Kutsuimme tapahtuman haastateltaviksi rekrytoinnin, uravalmennuksen, hallitustyön ja puskurityön asiantuntijoita sekä urallaan menestyneitä henkilöitä. Tarjolla on inspiroivia puheenvuoroja, uusia näkökulmia sekä konkreettisia vinkkejä työnhaun ja omien urasuunnitelmien vauhdittamiseksi. Pääset kuulemaan kaikki haastattelut ja osallistumaan livehuoneisiin yhdellä ilmoittautumisella.

OMAN uratarinansa ja -vinkkinsä tapahtuman haastatteluissa jakavat mm. Vuoden puhujaksi 2021 valittu tunnevalmentaja Camilla Tuominen, puskurityön asiantuntija Pia Klemetti, juristin uran yrittäjyyteen vaihtanut Elina Koivumäki, vuoden 2021 kesätyöntekijäksi valittu Lukumanu Iddrisu sekä Suomen yrityselämän vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi valittu hallitusammattilainen Sanna Suvanto-Harsaae.

TULETHAN sinäkin mukaan?

Ilmoittaudu osoitteessa www.urasummit.fi.

Urasummit 2021 asiantuntijat


Vuoden 2020 Urasummitin asiantuntijahaastattelut löydät Onnistujan urapalvelusta.


Lue myös vuoden 2020 Urasummitin asiantuntijoiden vinkit blogeista: