Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Elina Koskela
Lifeworks-uravalmentaja
Executive Career Coach

Elina on koko työuransa tehnyt erilaisia johtajuuden kehittämisen tehtäviä ja hänellä on raudanlujaa osaamista asiantuntijaliiketoiminnan johtamisesta, strategisesta ja operatiivisesta henkilöstöhallinnosta sekä organisaatioiden kehittämisestä. Hän toimii MPS-Yhtiöiden toimitusjohtajana.

Uravalmentajana Elinan erikoisalaa ovat uralla kasvamisen tilanteet, oman persoonan kilpailueduksi valjastaminen sekä työn ja muun elämän kokonaishallinta. Hän on erikoistunut organisaatioiden ylimmän johdon ja toimitusjohtajatason sekä työelämän konflikteihin liittyviin valmennettavien valmennustilanteisiin.

Koko työuransa erilaisissa esimiestyökehittämisen tehtävissä toiminut Elina on nähnyt työssään sen, minkälaisten haasteiden parissa esimiehet ja johtajat kamppailevat omassa viihtymisessään, onnistumisissaan ja työssä jaksamisessaan.

Elina Koskela

Elina näkeekin valmennuksen ajattelun kehittämisen ja avartamisen yhdistelmänä, joka vapauttaa jokaista esimiestä ja johtajaa voimaan hyvin roolissaan, kun he voivat ottaa organisaation potentiaalia käyttöön.

Elinaa innostaa työssä vahva intohimo työelämän kehittämiseen sekä harrastuneisuus työvoimapolitiikkaan. Hänellä riittää energiaa vaikka muille jakaa, vaikka hänen olemuksensa on samanaikaisesti hyvin rauhallinen. Elinan supervoima onkin hänen levollinen energiansa.


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi