Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Elisa Nordlund
Lifeworks-uravalmentaja

Elisa on aloittanut uransa liiketoimintojen kehittämisestä (prosessit, myynti ja tuotteet) ja syventynyt sen jälkeen ihmisiin. Hänen toimialatuntemuksistaan merkittävin on HR-palvelujen tuottajat. Työpersoonallisuuksiin ja eri arviointimenetelmiin Elisa on syventynyt aiemmin urallaan sekä rekrytoinnin että osaamisen kehittämiseen näkökulmasta.

Työhyvinvoinnin osaamistaan Elisa on laajentanut Työterveyslaitoksella ja varsinaiselta koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Elisan uravalmennus toimii erityisen hyvin tilanteissa, jossa asiakas pohtii kuka todella on, miten hän voi ja mihin suuntaan hän on menossa. Hän pystyy auttamaan syvällisessä itsensä reflektoinnissa, hyvän tunnistamisessa ja kehittymisalueiden identifioinnissa.

“Omien toimintatapojen ja valintojen ymmärtäminen ja avainten etsiminen omaan onnellisuuteen. Eikö olisi hienoa, jos se samalla johtaa myös parempaan toisten ihmisten ymmärtämiseen ja tätä myötä hyvän yhteistyön rakentamiseen – oli kyse sitten työstä tahi vapaa-ajasta?”

Uravalmennus ja coaching merkitsevät Elisalle sitä, että hän antaa oman panoksensa ihmisten viemiseen eteenpäin ja että hän voi kanavoida oman osaamisen toiselle ja yleiseen hyvään.

Elisalle tärkeää työssä ylipäänsä ovat merkityksellisyys, älyllinen haastavuus, ihmisten eteenpäin vieminen, tuloksellisuus ja monipuolisuus. Töiden ulkopuolella hän panostaa hyvinvointiin ja kehittymiseen. Hän antaa aikaa niille asioille, jotka innostavat ja palautuu perheen ja ystävien kanssa, luonnossa, mökillä, musiikin parissa, lukiessa, opiskellessa ja oppien jotain uutta.

Elisan supervoima on sinun herättämisesi. Hän keskittyy juuri sinuun ja joustavien ratkaisujen löytämiseen sinun tarpeisiisi. Elisa ymmärtää kokonaisuuden ja kontekstin ja rakentaa uravalmennusta niiden ympärille.


Siirry verkkokauppaamme tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.