Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Marcus Herold

Marcus on MPS-Yhtiöiden perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Tämän lisäksi hän on sertifioitu business coach. Marcus on kehittänyt MPS.n toimintaa 45 vuoden ajan, erikoistuen johdon haasteisiin ja valmennuksiin, johtoryhmien kehittämiseen sekä suorahakuihin. Marcuksella on lisäksi valtava energiataso sekä teräksinen kunto – kuin teräsmiehellä itsellään! Lue lisää Marcuksesta.

 

 

Nina Kalajoki

Helsinki. Ninalla on usean vuoden kokemus henkilöstöhallinnan tehtävistä sekä esimies- ja konsultintyöstä. Nina pyrkii auttamaan valmennettaviaan armollisesti, mutta samalla ajamaan valmennettavan kanssa yhdessä asetettuja tavoitteita tiukasti eteenpäin. Lue lisää Ninasta.

 

Elina Koskela

Elinan ammatillinen tausta on yhdistelmä HR:ää ja liikkeenjohtoa. Elina on koko työuransa tehnyt erilaisia johtajuuden kehittämisen tehtäviä. Coachina Elinan erikoisalaa ovat mm. uralla kasvamisen tilanteet ja oman persoonan kilpailueduksi valjastaminen. Elinalla riittää energiaa vaikka muille jakaa, vaikka hänen olemuksensa on samanaikaisesti hyvin rauhallinen. Lue lisää Elinasta.

 

Jenni Luoma

Jenni on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja kasvatustieteiden maisteri. Hän toimii MPS:llä suorahakujen, henkilöarviointien ja coachingin parissa. Vuosien varrella hän on ehtinyt työskennellä konsulttina, henkilöstöjohtajana, valmentajana sekä palvelualalla monipuolisissa tehtävissä. Lue lisää Jennistä.

 

Iiro Pohjanoksa

Iiron tausta on vahvasti liiketoimintalähtöinen – hänellä on noin 20 vuoden kokemus toimitusjohtajana toimimisesta. Hän on coachannut pääosin päällikkö- ja johtajatason ammattilaisia sekä liiketoimintaan, johtamiseen että työnhakuun liittyvissä haasteissa. Iiron supervoima on uudistushalu ja innovaatiohenkisyys. Lue lisää Iirosta.

 

Lassi Viljakainen

Lassi on ICF-PCC sertifikoitu ura –sekä johdonvalmentaja. Hänen urataustansa on yrityssuhteiden laajentamisen, kaupankehityksen, rekrytoinnin sekä teollisuuden operatiivisten tarjontaketjujen parissa. Lassin uravalmennusten yleisimmät aiheet ovat henkilöbrändi, urapolun suunnittelu, työnhaku, verkostoituminen sekä haastatteluvalmistelu Lue lisää Lassista.

 

 

Tomi Välimäki

Tomilla on runsaasti johtamiskokemusta ja laaja liiketoiminnan ymmärrys myös kansainvälisiltä markkinoilta. Hän toimii nykyisin MPS:llä konsulttina ja coachina suorahaun ja johtamisen kehittämisen parissa. Tomilla on luottavainen ja optimistinen asenne – kaikkiin tilanteisiin löytyy sopiva toimintamalli ja ratkaisu. Lue lisää Tomista.

 

 


Voit käydä lukemassa lisätietoa Lifeworksin uravalmennuksesta täältä
Etsimme tilanteeseesi parhaiten sopivan valmentajan osana palvelua.
Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi