Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Marcus Herold

Marcus on MPS-Yhtiöiden perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Tämän lisäksi hän on sertifioitu business coach. Marcus on kehittänyt MPS.n toimintaa 45 vuoden ajan, erikoistuen johdon haasteisiin ja valmennuksiin, johtoryhmien kehittämiseen sekä suorahakuihin. Marcuksella on lisäksi valtava energiataso sekä teräksinen kunto – kuin teräsmiehellä itsellään! Lue lisää Marcuksesta.

 

 

Hannu Kainulainen

Hannu on urallaan tehnyt paljon ICT-puolen suorahakuja ja hänelle on kertynyt laajaa ymmärrystä ja osaamista taloushallinnon tehtävistä. Kaikkeen Hannun tekemiseen on juurtunut mummon aikanaan opettama motto, jonka mukaan asioita ei koskaan saa jättää kesken. Lue lisää Hannusta.

 

Elina Koskela

Elinan ammatillinen tausta on yhdistelmä HR:ää ja liikkeenjohtoa. Elina on koko työuransa tehnyt erilaisia johtajuuden kehittämisen tehtäviä. Coachina Elinan erikoisalaa ovat mm. uralla kasvamisen tilanteet ja oman persoonan kilpailueduksi valjastaminen. Elinalla riittää energiaa vaikka muille jakaa, vaikka hänen olemuksensa on samanaikaisesti hyvin rauhallinen. Lue lisää Elinasta.

 

 

Iiro Pohjanoksa

Iiron tausta on vahvasti liiketoimintalähtöinen – hänellä on noin 20 vuoden kokemus toimitusjohtajana toimimisesta. Hän on coachannut pääosin päällikkö- ja johtajatason ammattilaisia sekä liiketoimintaan, johtamiseen että työnhakuun liittyvissä haasteissa. Iiron supervoima on uudistushalu ja innovaatiohenkisyys. Lue lisää Iirosta.

 

 

Veli-Antti Vasela

Veli-Antilla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten henkilöstövalmennusten parissa ja tällä hetkellä hän työskentelee MPS:llä seniorikonsulttina monipuolisesti rekrytointien ja valmennusten parissa. Häneltä löytyy taitoa valmentaa asiakasta sekä liiketoimintaan että henkilökohtaiseen osaamiseen liittyen. Lue lisää Veli-Antista.

 

Lassi Viljakainen

Lassi on ICF-PCC sertifikoitu ura –sekä johdonvalmentaja. Hänen urataustansa on yrityssuhteiden laajentamisen, kaupankehityksen, rekrytoinnin sekä teollisuuden operatiivisten tarjontaketjujen parissa. Lassin uravalmennusten yleisimmät aiheet ovat henkilöbrändi, urapolun suunnittelu, työnhaku, verkostoituminen sekä haastatteluvalmistelu Lue lisää Lassista.

 

 

Tomi Välimäki

Tomilla on runsaasti johtamiskokemusta ja laaja liiketoiminnan ymmärrys myös kansainvälisiltä markkinoilta. Hän toimii nykyisin MPS:llä konsulttina ja coachina suorahaun ja johtamisen kehittämisen parissa. Tomilla on luottavainen ja optimistinen asenne – kaikkiin tilanteisiin löytyy sopiva toimintamalli ja ratkaisu. Lue lisää Tomista.

 

 


Voit käydä lukemassa lisätietoa Lifeworksin uravalmennuksesta täältä
Etsimme tilanteeseesi parhaiten sopivan valmentajan osana palvelua.
Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi