Jari Grönroos

Helsinki. Jari on pitkän työuransa aikana työskennellyt esimiestehtävissä mm. liiketoiminnan johtajana, operativiisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä palvelujen johtamisessa ja kehittämisessä. Elämä on opettanut Jarille, että vaikeimmatkin elämäntilanteet ovat voitettavissa, jos ei vain anna periksi. Lue lisää Jarista.

 

 

Marcus Herold

 

 

Helsinki. Marcus on MPS-Yhtiöiden perustaja, toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Tämän lisäksi hän on sertifioitu business coach. Marcus on kehittänyt MPS.n toimintaa jo lähes 45 vuotta erikoistuen johdon haasteisiin ja valmennuksiin, johtoryhmien kehittämiseen sekä suorahakuihin. Marcuksella on lisäksi valtava energiataso sekä teräksinen kunto – kuin teräsmiehellä itsellään! Lue lisää Marcuksesta.

Roy Herold

Helsinki. Roy ohjaa yli 30 vuoden kokemuksellaan kansainvälisiä asiakkaitaan ylimmän johdon rekrytoinneissa ja henkilöarvioinneissa sekä johtoryhmien kehittämis- ja arviointitehtävissä. Roy lähestyy ongelmia suoraselkäisellä ja ratkaisuhakuisella asenteella, eikä hän luovuta helpolla ongelmien edessä.  Lue lisää Roysta.

 

 

Minna Hirsimäki

 

 

Turku Helsinki. Minna on vastuussa MPS:n valmennuspalveluista, ja hän on erikoistunut mentorointiin ja coachaukseen. Hänellä on usean vuoden kokemus yksilöiden ja ryhmien valmentamisesta. Minnan tavoitteellisessa, mutta armollisessa, ohjauksessa coachattavalle henkilölle rakennetaan tunnetta ja valmiutta siihen, että he pärjäävät valitsemillaan urapoluilla. Lue lisää Minnasta.

 

Hannu Kainulainen

Helsinki. Hannu on urallaan tehnyt paljon ICT-puolen suorahakuja ja hänelle on kertynyt laajaa ymmärrystä ja osaamista taloushallinnon tehtävistä. Kaikkeen Hannun tekemiseen on juurtunut mummon aikanaan opettama motto, jonka mukaan asioita ei koskaan saa jättää kesken. Lue lisää Hannusta.

 

 

Catharina Kallio

 

 

Turku. Catharina on kaksikielinen, ja hän on opiskellut psykologiaa, kasvatustieteitä sekä organisaatioiden johtamista.  Catharina pyrkii luomaan coachattavan henkilön kanssa läsnäolevan ja turvallisen kohtaamisen tunteen. Catharinan supervoima on erityisherkkyys, joka auttaa häntä paremmin ymmärtämään valmennettavaa henkilöä. Lue lisää Catharinasta.

Seppo Kangas

Oulu. Seppo on suorittanut maisterin tutkinnon taloustieteestä, jonka lisäksi hän on lukenut johtamista ja sosiologiaa osana tutkintoaan. Seppo uskoo, että kaikkiin ongelmiin on olemassa ratkaisu, jos on vain riittävää hyvää tahtoa nähdä myös positiivisia asioita – ratkaisuja ennen ongelmia. Lue lisää Seposta.

 

 

Tapio Kivikangas

 

 

Helsinki. Tapiolle on hänen työuransa aikana karttunut vuosikymmenten kokemus johtotehtävistä logistiikka- ja konsultointialoilta. Coachingin avulla Tapio haluaa olla sparraamassa ja auttamassa toista ihmistä hänen omassa haasteessaan ja tilanteessaan. Lue lisää Tapiosta.

Elina Koskela

Turku Helsinki. Elinan ammatillinen tausta on yhdistelmä HR:ää ja liikkeenjohtoa. Elina on koko työuransa tehnyt erilaisia johtajuuden kehittämisen tehtäviä. Coachina Elinan erikoisalaa ovat mm. uralla kasvamisen tilanteet ja oman persoonan kilpailueduksi valjastaminen. Elinalla riittää energiaa vaikka muille jakaa, vaikka hänen olemuksensa on samanaikaisesti hyvin rauhallinen. Lue lisää Elinasta.

 

 

Heidi Palo

 

 

Helsinki. Heidi on erikoistunut henkilöarviointeihin ja rekrytointiin ja hän vastaa MPS:llä henkilöarviointien kehittämistoiminnasta. Vahvan psykologitaustan ansiosta Heidillä on suurta ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä, ja häntä kiehtookin coachin työssä erityisesti sanattoman viestinnän ja ryhmädynamiikan salat. Lue lisää Heidistä.

Iiro Pohjanoksa

Helsinki Turku. Iiron tausta on vahvasti liiketoimintalähtöinen – hänellä on noin 20 vuoden kokemus toimitusjohtajana toimimisesta. Hän on coachannut pääosin päällikkö- ja johtajatason ammattilaisia sekä liiketoimintaan, johtamiseen että työnhakuun liittyvissä haasteissa. Iiron supervoima on uudistushalu ja innovaatiohenkisyys. Lue lisää Iirosta.

 

 

Sari Salojärvi

 

 

Helsinki. Sari on koulutukseltaan kauppatieteilijä ja kasvatustieteilijä. Vankka toimitusjohtaja- ja hallitustyöskentelykokemus yhdistyneenä pedagogiseen koulutukseen on antanut Sarille hyvät valmiudet johdon valmentamiseen ja coachaavaan otteeseen. Sarille tärkeintä coachin työssä on muun muassa työskentely innostuneiden ja osaavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Lue lisää Sarista.

Juha Vaara

Helsinki. Juha on uransa aikana tehnyt töitä monenlaisten asiakkaiden kanssa asiantuntija- ja henkilöstöpalvelujen parissa. Juha näkee coachingin uteliaana oman toiminnan ja maailman tarkasteluna, sen kehittämisenä ja muokkaamisena – kaikki itsensä kehittämisen kautta! Lue lisää Juhasta.

 

 

Tomi Välimäki

 

Turku. Tomilla on runsaasti johtamiskokemusta ja laaja liiketoiminnan ymmärrys myös kansainvälisiltä markkinoilta. Hän toimii nykyisin MPS:llä konsulttina ja coachina suorahaun ja johtamisen kehittämisen parissa. Tomilla on luottavainen ja optimistinen asenne – kaikkiin tilanteisiin löytyy sopiva toimintamalli ja ratkaisu. Lue lisää Tomista.


Voit käydä lukemassa lisätietoa Lifeworksin uracoachauksesta täältä
Etsimme tilanteeseesi parhaiten sopivan coachin osana palvelua. 
Lisätietoa uracoacheistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi