Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Hanna Nyqvist
Lifeworks-valmentaja

Hanna on koulutukseltaan psykologi ja uransa alkuvaiheissa hän on työskennellyt kliinisellä puolella.

MPS:llä Hannan vahvuudet ovat päässeet loistoonsa rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin monipuolisissa tehtävissä, uraohjauksessa, business coachingissa, muutoksen hallinnassa, johdon kehittämisanalyyseissä sekä outplacementissa.

Hanna on tehnyt uravalmennuksia monipuolisesti asiantuntijan, keskijohdon sekä ylimmän johdon tehtävätasoilla oleville asiakkaille. Usein valmennuksiin on liittynyt tehtävätasosta toiseen siirtymistä ja sen tukemista, sekä apua tulevaisuuden haasteisiin vastaamiseen. 

Hanna kokee, että uravalmennus on tehokas ja tavoitteellinen lähestymistapa saada henkilön maksimipotentiaali esille.

Ihmisellä on Hannan mukaan enemmän potentiaalia kuin hän sitä tässä hetkessä hyödyntää, ja valmennus on yksi keino vapauttaa potentiaali käyttöön. Uravalmennuksen avulla on tarkoitus saada aikaan konkreettista muutosta asetettujen liiketoimintalähtöisten tavoitteiden ohjaamana.

Hannalle on tärkeää, et työ- ja perheelämän välillä vallitsee tasapaino. Hän tekee perheen kanssa paljon asioita ja kotona hän tykkää tehdä remonttipuuhia ja sisustaa. Hän nauttii myös liikunnasta ja käsitöistä. 

Elämässä Hannaa kannattelee sotaveteraanipapalta peritty usko siihen, että olipa tilanne sitten millainen tahansa, aina on vielä yksi keino käyttämättä. Hanna ei näe edessään umpikujatilanteita, vaan löytää ratkaisun pulmaan kuin pulmaan luovan ja positiivisen lähestymistavan kautta.


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -valmennus. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.