Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Hannele Larkovuo, Seniorikonsultti, MPS Career.

Hannele Larkovuo
Lifeworks-valmentaja

Hannele on työskennellyt suurimman osan urastaan koulutus- ja rekrytointialalla, jossa hän on toiminut myynnin, henkilöstön kehittämisen ja osaajien löytämisen parissa. Hänen vahvuuksiaan ovat B2B-myynti, liiketoiminnallinen näkemys ja henkilökohtainen sparraus työnhakudokumenttien kanssa.

Hannelen valmennus soveltuu parhaiten asiantuntijoille, päälliköille ja pienen tiimin esihenkilöille, jotka etsivät uutta työtä. Hän auttaa sinua tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiasi sekä onnistumisiasi rekrytoijaa kiinnostavalla tavalla. Etenkin hakuasiakirjoilla on iso merkitys rekrytointiprosessissa, joten hän varmistaa hakuasiakirjojesi vastaavuuden työpaikkailmoituksen kanssa.

Hannelella on omakohtaista kokemusta työttömyydestä, jonka vuoksi hän osaa samaistua valmennettavan tilanteeseen. Hänellä on konkreettisesti ja käytännönläheisesiä vinkkejä työnhakuun, joilla valmennettava pääsee tilanteestaan eteenpäin. Hänet tunnetaan myös ystäväpiirissä siitä, että hän auttaa mielellään kaikkia rekrytointeihin liittyvissä asioissa.

Hannelelle on tärkeintä auttaa valmennettavaa – on kyse sitten yksilöllisestä uraohjauksesta, asiakkaan rekrytointiprosessista tai kakkossijalle jääneestä hakijasta. Hän on aidosti kiinnostunut tutustumaan asiakkaansa tilanteeseen ja auttamaan tätä eteenpäin.

Vapaa-ajalla Hannele harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja suosikkilajeja ovat ryhmäliikunta, hiihto ja avantouinti. Viime vuosina hän on nauttinut lukemisesta ja kirjojen kuuntelemisesta sekä mielellään keskustelee niiden herättämistä ajatuksista.

Hannelen supervoima on nopea muuntautumis- ja oivalluskyky. Hän on inhimillinen ja arvostava sekä jakaa mielellään omia kokemuksiaan.


Jos haluat hio CV:si tai työhakemuksesi kuntoon yhdessä Hannelen kanssa, osta verkkokaupasta Startti työnhakuun, CV kuntoon tai työhakemus kuntoon -sparraus.