Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Hannu Kainulainen
Executive Career Coach

Hannu on urallaan tehnyt paljon ICT-puolen suorahakuja ja hänelle on kertynyt laajaa ymmärrystä ja osaamista taloushallinnon tehtävistä urapolkunsa aikana. Hän on myös opiskellut psykologiaa osana taloustieteen opintojaan. Hän työskentelee tällä hetkellä MPS Executive Searchilla suorahakukonsulttina. 

Hannulla on runsaasti kokemusta uravalmennuksen lisäksi myös mentoroinnista ja johtoryhmien kehittämishankkeista, joiden parissa hän soveltaa valmentajamaista otetta. Hän opettaa ihmistä kuuntelemaan ja pysähtymään, sekä ymmärtämään toisen ihmisen näkökulmia.

Hannu uskoo, että valmennettavalla itsellään on paras tietämys siitä, miten hänen tulisi toimia, ja Hannun tehtävä on auttaa valmennettavaansa löytämään oikea tapa tuoda tämä tietämys esille.

Mikään ei voimaannuta Hannua kuin onnistunut asiakaskohtaaminen, jossa valmennettava kokee voimakkaita onnistumisen ja oivalluksen hetkiä.

Hannu ei anna helpolla periksi, sillä hänen kaikkeen tekemiseensä on juurtunut jo aikanaan mummon opettama motto, jonka mukaan asioita ei koskaan saa jättää kesken. Hannun supervoima onkin luja peräänantamattomuus – ongelmien edessä ei luovuteta!  


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.