Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Heidi Palo
Uravalmentaja
Executive Career Coach

Heidillä on vahva psykologitausta, ja MPS:llä hän vastaa henkilöarviointien kehittämistoiminnasta. Heidin erikoisosaamista onkin ihmisen käyttäytymisen vahva ymmärrys, johon psykologitaustan lisäksi myös esimieskokemus on antanut perspektiiviä.

Heidin tyypillinen asiakas on asiantuntija tai keskitason johtotehtävissä toimiva henkilö, jonka työtehtävät ovat laajentumassa; henkilö on esimerkiksi siirtymässä esimieheksi tai hänellä on ehkä ollut vaikeuksia suoriutua nykyisissä työtehtävissään.

Heidi arvostaa työssään hyvää työyhteisöä, energisiä ja hauskoja kollegoja sekä arvostavaa työkulttuuria ja työnantaja-arvoja, joihin voi samaistua ja joita voi ylpeänä edustaa. 

Heidillä on vuosien kokemus uravalmennuksesta, ja hän on erikoistunut erityisesti konfliktitilanteiden purkamiseen organisaatioissa.

Vahvan psykologitaustan ansiosta Heidillä on suurta ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä, ja häntä kiehtookin valmentajan työssä erityisesti sanattoman viestinnän ja ryhmädynamiikan salat. 


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -valmennus. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.