Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Jaana Mäenpää
Uravalmentaja

Jaana on taustaltaan psykologi ja työskentelee MPS:llä henkilöarviointien, rekrytointien ja uravalmennusten parissa. Ennen konsultiksi siirtymistään hän on työskennellyt pitkään opiskelijoiden ohjaus- ja neuvontatyössä.

Jaana auttaa mielellään monissa erilaisissa työelämän käännekohdissa, joissa valmennettava kaipaa tukea uuden suunnan löytämiseen tai omien tavoitteidensa selkiyttämiseen ja konkretisoimiseen.

Jaana kohtaa jokaisen valmennettavansa yksilönä. Hän valmentaa rauhallisella ja kuuntelevalla otteella, pitäen yhdessä määritellyt tavoitteet sekä konkreettiset etenemisen askeleet suuntaviivoinaan. Erityisen inspiroivaa hänelle on valmennettavan itsetuntemuksen lisääminen ja uusien oivallusten löytäminen.

Jaanalle on tärkeää tehdä merkityksellistä ja monipuolista työtä auttaen ihmisiä kehittymään ja etenemään työurallaan. Yhteiset naurut työkavereiden kanssa kahvikupposen äärellä ovat hänelle parasta piristystä päivään.

Vapaa-ajalla parhaiten työstä irrottaa yhteinen aika perheen kanssa, luonnossa liikkuminen ja uppoutuminen jonkin mielenkiintoisen kirjan maailmaan.

Jaanan supervoima on halu auttaa ja tuoda sinun supervoimasi esiin.


Jos haluat löytää supervoimasi yhdessä Jaanan kanssa, tutustu Startti työnhakuun ja Uralla eteenpäin -valmennuksiimme.