Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Jaana Pihlajamäki
Jaana Pihlajamäki LifeworksLifeworks-uravalmentaja

Jaana on psykologi, konsultti, uravalmentaja ja kehittää työssään myös uudelleensijoittumisen palveluiden liiketoiminta-aluetta.

Jaana tukee valmennettavaa uralla eteenpäin tavoitteellisella ja toiminnallisella, mutta urapolun ja tulevaisuuden oivalluksille tilaa antavalla otteella. Jaana on toiminut monipuolisesti erilaisten organisaatioiden henkilöstön valintatilanteissa harjoittelijoista johtotehtäviin ja uutta uran suuntaa pohtivien valmentajana yli 10 vuoden ajan.

Jaanan valmennukseen voi tulla omana itsenään ja matalalla kynnyksellä uran vaiheesta riippumatta: kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin menestyäkseen omalla tavallaan tai tehdäkseen työstään merkityksellistä.

Jaanalla on psykologina kliinistä taustaa, jonka kautta erilaiset lähtötilanteet ja erityishaasteet mm. nuorten aikuisten parissa työelämän suhteen ovat tuttuja. Silloin käytännönläheinen ja ohjaava lähestymistapa voi vastata valmennettavan tarpeisiin. Jaana auttaa mielellään tavoittelemaan sitä, mihin kukin voi olla tyytyväinen suhteutettuna omiin taipumuksiin, taitoihin, voimavaroihin ja potentiaaliin, ei muihin verraten. Omaa motivaatiota ja arvoja vastaavan suunnan löytäminen työssä lisää siinä onnistumisen mahdollisuuksia.

Pitkällä ja vaikuttavasti työelämässä olevalle Jaana tarjoaa keinoja oman urastrategian ja visioiden konkretisoimiseen. Samoja keinoja, millä valmennettava johtaa arjen työtään, tiimejä tai laajempia kokonaisuuksia, voi soveltaa valmennuksen siivittämänä myös oman uran johtamiseen.

Jaana on työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistuva psykologi, jonka osaamiseen sisältyvät myös soveltuvuusarvioinnit rekrytointien yhteydessä. Hänellä on hyvä tuntuma, millaisia menestyksellisiä uratarinoita voi parhaimmillaan saada aikaan ottamalla rohkeasti uusia askeleita ja hakemalla muutosta.


Siirry verkkokauppaamme tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.