Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Jenni Luoma
Uravalmentaja

Jenni on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori, kasvatustieteiden maisteri ja Systemic business coach. Hän toimii MPS:llä suorahakujen, henkilöarviointien ja coachingin parissa. Vuosien varrella hän on ehtinyt työskennellä konsulttina, henkilöstöjohtajana, valmentajana sekä koulutus- ja palvelualalla monipuolisissa tehtävissä.

Jenni on ikuinen opiskelija ja koulutusten myötä hänelle on tarttunut monipuolista osaamista matkaan, kuten opettajan pedagoginen pätevyys sekä strategisen henkilöstöjohtamisen tutkinto. Hän on myös sertifioitunut henkilöarviointiin, suorahakuihin ja uudelleensijoittumisvalmennuksiin. Toimialaosaamista hänelle on kertynyt kasvatus- ja palvelualalta, teollisuudesta ja energia-alalta.

Uravalmentajana Jenni käyttää monipuolisesti osaamistaan erilaisten taustojen ja kokemusten omaavien asiakkaiden kanssa, hyödyntäen ja jakaen kokemuksiaan muutosjohtamisen, johtoryhmätyöskentelyn, organisaatioiden kehittämisen sekä esihenkilötyön- ja valmennuksen parista. Hän on ratkaisukeskeinen ja haasteista nauttiva persoona.

Jennille on tärkeää monipuolinen työ, jossa hän saa auttaa asiakkaita kehittymään ja oivaltamaan. Merkityksellisiä hetkiä työssä ovat onnistumiset asiakkaan löytäessä oman suuntansa ja paikkansa.

Myös yhteistyö, kehittäminen ja oppiminen tuovat merkitystä työhön.

Vanhemmuus on opettanut Jenniä paljon ja tällä hetkellä hänen arkeaan kuvastaa parhaiten arkiralli urheilevien lasten kuskina ja kokkina. Vapaa-ajalla omia juttuja hänelle ovat pilates, jooga, pitkät kävelylenkit ja kuntoilu kuntosalilla sekä monenlaiset kulttuuritapahtumat. Energiaa hän saa paljon ystävistä ja matkoista erilaisiin kohteisiin.

Jenni energisoi ja oivalluttaa muita löytämään oman potentiaalinsa luomalla turvallisen ja innostavan ilmapiirin keskusteluun oman läsnäolon ja kokemuksensa kautta.


Jos haluat Jennin valmennettavaksi, tutustu johtajien valmennuksiin täältä.