Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Jenni Vähä-HeikkiläJenni Vähä-Heikkilä
Lifeworks-valmentaja

Jenni työskentelee seniorikonsulttina vastaten ehdokaskartoituksesta. Tässä roolissa hän pääsee sukeltamaan erilaisiin toimialoihin ja organisaatioihin, ja Jennille onkin kehittynyt vahva yrityselämän tuntemus ja ymmärrys siitä miten erilaiset organisaatiot rakentuvat ja millaisia tehtäviä ja urapolkuja niistä on löydettävissä.

Tuhansia LinkedIn-profiileja ja ansioluetteloita selanneena Jenni erottaa nopeasti toimivan ansioluettelon ja Linkedin-profiilin. Hän onkin parhaimmillaan päästessään tukemaan ihmisiä työnhaussa ja siihen liittyvien asiakirjojen luomisessa. 

Omalla työurallaan Jenni ei ole kulkenut suorinta tietä, vaan on uudelleenkouluttautunut ja vaihtanut työtehtävää myös toimialalta toiselle. Työn, perheen ja oman osaamisen kehittämisen yhteensovittaminen on tällä hetkellä palapeli,  jota Jenni ei ole vielä saanut valmiiksi. Vanhemmuus opettaa organisoimaan, neuvottelemaan, multitaskaamaan ja priorisoimaan! 

Jenni kokee merkitykselliseksi ihmisten tukemisen eteenpäin heidän urapoluillaan. Hän on ensimmäiseltään koulutukseltaan kielten opettaja, mitä hän hyödyntää myös uravalmennuksessa.

Työuralla etenemisen ja oman osaamisen kehittämisen voi Jennin mukaan nähdä jatkuvana oppimisprosessina, jossa valmentaja on antamassa työkalujaohjaamassa ja tukemassa.

Jennin supervoima on järjestelmällisyys: hommat pysyvät hanskassa kiireenkin keskellä, ja hän nauttii tilanteista, joissa pääsee hyödyntämään organisointitaitojaan.  

Vapaa-ajallaan Jennin voi löytää purjeveneen kannelta, moottoripyörän selästä tai kartta kädessä suunnistusmetsästä. Hän viihtyy myös hyvän ruuan ja ystävien seurassa.