Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Katja Kavilo, Research Consultant, MPS Executive Reaserch

Katja Kavilo
Lifeworks-valmentaja

Katja työskentelee research-konsulttina ja hän on monipuolinen rekrytoinnin ammattilainen. Katja on toiminut erilaisissa rooleissa rekrytoinnin äärellä: työnhakijana omassa alanvaihdossaan, valmentajana työnhaun ja urapolun suunnittelussa sekä nykyisin research-konsulttina. Työssään Katja hyödyntää monipuolista kokemustaan saavuttaakseen onnistuneen ja molempien osapuolten tavoitteet täyttävän rekrytointiprosessin.

Katjalla on pitkä tausta projektipäällikkönä tapahtumien ja markkinoinnin parissa, josta hän siirtyi luontevasti B2B-myyntirooliin media-alalle. Katjalle heräsi pikkuhiljaa kiinnostus alanvaihtoon, kun hän halusi muokata työnkuvaansa ihmisläheisemmäksi. Alanvaihto päätöksen jälkeen nykyinen työnkuva muovautui useamman vuoden tutkimusmatkan, uteliaan tiedonkeruun ja kädet savessa vietettyjen vuosien myötä. Katja on myös rikastanut ekonomin koulutustaan Business Coach -sertifioinnilla.

Katjan vahvuus valmentajana on omakohtainen kokemus alanvaihdon haasteista, joka vaatii oman osaamisen lisäarvon oivaltamista ja uuden työnantajakunnan tunnistamista. Ratkaiseva merkitys on oman osaamisen myyntitaidolla, jonka haltuunotossa Katja sparraa konkreettisesti.

Katja on myös taitava sanoittamaan osaamista, josta on paljon hyötyä uradokumentteja viilatessa!

Katja on aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja hän heittäytyy mielellään erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Vapaa-ajalla Katja hakee tietoa ja kokemuksia, joita hän kerää lukemalla ja matkailemalla. Työssään Katja etsii ilon ja onnistumisen tunnetta, jonka vuoksi hänelle on tärkeää monipuolisten näkökulmien omaksuminen. Katja laajentaa ajatteluaan ja omaksuu uusia näkökulmia keskustelemalla, olemassa läsnä ja tekemällä asioita yhdessä muiden kanssa.

Katjan supervoima on uteliaisuus, joka on tehnyt hänestä generalistin. Katja on luonteeltaan avarakatseinen ja kannustava, sillä hän tuntee omakohtaisesti oman roolin ja paikan hakemisen haasteet työelämässä.

Katjan LinkedIn-valmennettava kertoo: Tule löydetyksi -sparrauksessa pidin erityisesti valmentajastani Katja Kavilosta ja keskusteluistamme, jotka olivat erittäin oivalluttavia! Sain sekä käytännön vinkkejä LinkedIn -profiilini päivittämiseen, että ohjausta, miten sanoittaa omaa osaamistani.


Jos haluat Katjan valmentajaksesi, osta verkkokaupasta joko CV kuntoon, LinkedIn kuntoon, Työhakemus kuntoon tai Tule löydetyksi -sparraus.