Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Lassi Viljakainen
Lifeworks-uravalmentaja
Executive Career Coach

Lassi on ICF-PCC sertifioitu ura– sekä johdon valmentaja. Hän on tehnyt valmennustyötä tuhansien tuntien edestä ja yli 50 kansalaisuuden parissa. Hänen urataustansa on yrityssuhteiden laajentamisen, kaupankehityksen, rekrytoinnin sekä teollisuuden operatiivisten tarjontaketjujen parissa.

Lassi näkee jokaisen meistä yksilönä ja oman elämänsä ammattilaisena. Työssään valmentajana hänen onnistumisensa tulevat asiakkaiden kautta. Kun asiakas edistää omaa uraansa haluamaansa suuntaan, polku on selvä ja motivaatio tulevaisuuden uraan korkea. Silloin ollaan onnistuttu yhdessä.

Lassi on tehnyt asiantuntijoiden, keski- ja ylemmän johdon kokonaisvaltaisia uravalmennuskokonaisuuksia. Valmennusten yleisimmät aiheet ovat henkilöbrändi, urapolun suunnittelu, työnhaku, verkostoituminen sekä haastatteluvalmistelu. Lisäksi hän on tehnyt outplacement-valmennusta.

Erityisen hyvin Lassin valmennus toimii silloin, kun asiakas hakee valmentajaa, jolla on laaja teollisuuskokemus ja vahvaa kokemusta aikaisemmista vastaavista asiakassuhteista.

Teollisuustaustan yhdistäminen valmentamiseen ja kansainväliseen kokemukseen on toiminut Lassin valmennusasiakkaiden kanssa erittäin hyvin. Hän valmentaa sekä ura- että johdon valmennuksen puolella, räätälöiden ohjelmat asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lassi siirtyi vuosi sitten freelanceriksi ja tekee töitä kotitoimistostaan. Hän saa työhönsä merkitystä hyvän ja merkityksellisen asian parissa työskentelemisestä, sekä tietenkin asiakkaidensa menestyksestä ja tyytyväisyydestä. Työpöydän ääressä Lassi on anivarhain ja kipinää riittää muiden vielä nukkuessa.

Lassin kansainväliseen perheeseen kuuluu neljä lasta ja perhe on hänelle suurin energiavara. Jos aikaa vielä riittää, niin Lassi karkaa erittäin amatööreihin triatlooniharjoituksiin.

Lassin supervoima on energia, jota hän voi jakaa tehokkaasti ympärillensä päivittäin. Hän on asunut 10 maassa kolmella mantereella, ja omaa reppukaupalla elämänkokemusta ja arvostusta siitä, miten mahtavaa on availla aina uutta päivää.


Siirry verkkokauppaamme tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.