Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Leena Nordström, Lifeworks-uravalmentaja.

Leena Nordström
Lifeworks-uravalmentaja

Leena on työurallaan kerännyt osaamista erityisesti palvelualojen esimiestyössä ja johtamisessa. Hänen esihenkilötyötä on ohjannut valmentava johtajuus jo paljon ennen termin keksimistä. Useampi vuosi henkilöstöpäällikkönä on antanut hänelle erilaista näkökulmaa johtamiseen. Hänen uraansa on aina leimannut ja ohjannut kiinnostus ihmisistä työelämässä.

Leena lähestyy aina haasteita hyvin käytännönläheisesti ja hän luo uskoa valmennettavan pystyvyyteen. Hän uskoo, että meistä jokainen on oman työelämänsä ja tahtotilansa paras tuntija. Joskus kristallin kirkastamiseen tarvitaan toisen näkemystä ja asiantuntijuutta työmarkkinoista. Etenkin esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt ovat hyötyneet hänen osaamisesta.

Leena haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman roolinsa ja työnsä, jossa saa mahdollisuuden onnistua, kasvaa ja loistaa. Hänen on tehnyt työelämänsä aikana vaikeita päätöksiä ja hypännyt tuntemattomaan. Hänen tekemänsä ratkaisut ovat johtaneet uuden äärelle ja hienoihin kokemuksiin.

Leenalle tärkeintä on merkityksellinen työ, jonka merkitys hänelle löytyy ihmisten auttamisesta. Kun hän näkee keskustelujen ja kysymysten kautta toisessa oivaltamisen, hän kokee tekevänsä jotain merkityksellistä.

Leenalle luonto, liikunta ja lepo antavat työn ulkopuolella voimaa ja energiaa. Syksy tuo mukanaan villasukan teon opettelua ja hiljentymistä kynttilän valossa. Myös murtsikat odottavat huollettuna marraskuun ensilumia. Leena saa valtavasti energiaa myös onnistumisista yhdessä valmennettavien kanssa. Intohimo on itsensä haastaminen uusissa tilanteissa – oli se sitten fyysistä tai henkistä.

Leenan supervoima on auttaa valmennettavaa oivaltamaan omat vahvuutensa ja tuomaan ne juuri oikealla tavalla esille. Omassa työnhaussaan hän löysi useasti kysymysten ja keskustelun kautta kokonaisuuksien oikeat mittasuhteet ja siten kykeni keskittymään olennaiseen. Leenan kanssa saa oivaltaa uutta itsestään ammatillisesti, ja lisäksi kanssakäyminen on välitöntä ja hauskaa!

Leenan valmennettava kertoo: Kiitos kovasti Uralla eteenpäin -valmennuksesta. Valmennus on alusta loppuun mennyt todella hienosti ja olen hyvin tyytyväinen sisältöön. Leena valmentajana on ollut ihan huippu! Saavutin hänen tuellaan omat tavoitteeni valmennukselle ja nyt on kiva fiilis lähteä kohti uusia uratuulia.


Jos haluat Leenan valmennettavaksi, osta verkkokaupastamme Uralla eteenpäin -valmennus.