Linda Neiglick
Lifeworks-coach

Linda vastaa Lifeworks urapalveluiden kehityksestä ja on omalla urallaan hankkinut monipuolista kokemusta median, markkinoinnin ja asiakaslähtöisen palvelukehittämisen parista. Linda kannustaa asiakkaitamme kehittämään uraansa aktiivisesti ja löytämään oman polkunsa ja sitä kautta sen itselleen sopivimman tien uralla eteenpäin.

Linda on kiinnostunut tulevaisuuden työelämätaidoista ja digitaalisista kyvykkyyksistä ja siitä, että jokainen tunnistaisi ne erottavat osaamiset, joiden avulla uramme jatkuvat menestyksekkäästi myös taitekohtien yli. Omaa osaamistaan hän on kehittänyt tehtäväkentän sekä esimiesvastuun kasvamisen myötä niin pienissä kuin suurissakin organisaatioissa.

Coachattavan inspiraation ja itseluottamuksen kasvaminen ovat Lindan mielestä antoisinta sekä coachina että esimiehenä toimimisessa. 

 

Vapaa-ajallaan Linda saa virtaa polkujuoksusta sekä kokeilemalla perheensä kanssa eri urheilulajeja.

Lindan supervoimia ovat hänen halunsa kehittyä ja kehittää, muutosjoustavuus sekä kyky löytää ratkaisuja vaikeissakin tilanteissa.


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -coachaus. Lisätietoa uracoacheistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.