Taina Heino

 

Helsinki. Taina toimii MPS:llä suorahaun ehdokaskartoitusta tekevänä konsulttina. LinkedIn on Tainan päivittäisessä käytössä osaajien kartoittamisessa ja tunnistamisessa. Taina käy mielellään läpi urasuunnitteluun liittyviä pohdintoja ja nauttii siitä, kun on oivaltanut jokaisen yksilön kohdalla tälle parhaan tavan oppia ja kehittyä. Lue lisää Tainasta.

Anne Malmi

Helsinki. Anne toimii MPS:llä research-konsulttina ja vastaa ehdokaskartoituksesta johdon ja asiantuntijoiden suorahauissa. LinkedInin tehokäyttö niin työnhakijana kuin rekrytoijana on hänelle tuttua. Annen supervoima on ystävällisyys; hän on mielellään avuksi ja jakaa asiantuntemustaan. Lue lisää Annesta.

 

Suvi Poikela

 

Helsinki. Suvi on kasvatustieteilijä ja hän on lisäksi suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Hän auttaa asiakasta tunnistamaan omia vahvuuksiaan sekä sanoittamaan osaamistaan. Suvi tietää myös LinkedInin ja toimivan CV:n vinkit ja niksit ja auttaa siten hiomaan LinkedIn-profiilin tai CV:n huippukuntoon. Lue lisää Suvista.

Laura Rehunen

Helsinki. Laura on toiminut rekrytointien parissa vuodesta 2008 alkaen ja hänellä on runsaasti osaamista suorahauista, LinkedInin käytöstä rekrytoinneissa, CV:n ja hakemustekstien sparrauksesta sekä haastatteluista. Laura on lisäksi fysioterapeutti ja hänelle on tärkeää ihmisen fyysinen hyvinvointi sekä sen linkittymisen työelämään ja uran rakentamiseen. Lue lisää Laurasta.

 

Merja Vesanen

 

Helsinki. Merja on suorahakutiimin konsultti ja keskittyy työssään kandidaattien kartoittamiseen ja identifiointiin. Lisäksi hän kouluttaa Linkedinin optimaaliseen ja tehokkaaseen käyttöön löydettävyyden näkökulmasta. Merjan tavoitteena on auttaa Lifeworksin asiakkaita oman osaamisensa esiintuomisessa ja sanoittamisessa kohti kunkin uniikkeja urahaaveita. Lue lisää Merjasta.


Etsimme sinulle tilanteeseesi parhaiten sopivan coachin osana palvelua.
Lisätietoa uracoacheistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi