Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Taina Degerlund

Espoo. Taina toimii MPS:llä suorahaun ehdokaskartoitusta tekevänä konsulttina. LinkedIn on Tainan päivittäisessä käytössä osaajien kartoittamisessa ja tunnistamisessa. Taina käy mielellään läpi urasuunnitteluun liittyviä pohdintoja ja nauttii siitä, kun on oivaltanut jokaisen yksilön kohdalla tälle parhaan tavan oppia ja kehittyä. Lue lisää Tainasta.

 

Katja Kavilo

Espoo. Katja työskentelee MPS:llä research-konsulttina ja hän on monipuolinen rekrytoinnin ammattilainen. Katja on toiminut erilaisissa rooleissa rekrytoinnin äärellä: työnhakijana omassa alanvaihdossaan, valmentajana työnhaun ja urapolun suunnittelussa sekä nykyisin research-konsulttina.  Lue lisää Katjasta.

 

Katja Kavilo, Research Consultant, MPS Executive Reaserch

Anne Malmi

Espoo. Anne toimii MPS:llä research-konsulttina ja vastaa ehdokaskartoituksesta johdon ja asiantuntijoiden suorahauissa. LinkedInin tehokäyttö niin työnhakijana kuin rekrytoijana on hänelle tuttua. Annen supervoima on ystävällisyys; hän on mielellään avuksi ja jakaa asiantuntemustaan. Lue lisää Annesta.

 

Anne Malmi, Research Consultant at MPS Executive Search

 

Päivi Montgomery

Sekä opettajan että psykologin pätevyyden omaavaa Päiviä voisi luonnehtia moniosaajaksi. Hän aloitti uransa aikuiskoulutuspuolella ja MPS:lle siirryttyään hän on keskittynyt rekrytoinnin ja henkilöarviointien lisäksi uudelleensijoittumispalveluihin ja uravalmennuskoulutuksiin. Lue lisää Päivistä.

 

Tiina Tolonen

Tiina on kansainvälisesti kokenut ura- ja (työ)elämävalmentaja. Hänen työkalupakistaan löytyy monipuolista kokemusta rekrytoinnista, LinkedInin käytöstä sekä piilotyönhausta. Lue lisää Tiinasta.

Jenni Vähä-Heikkilä

Turku. Jenni työskentelee MPS:llä research-konsulttina vastaten ehdokaskartoituksesta asiantuntija- ja johtotason suorahauissa. Tässä roolissa pääsee sukeltamaan erilaisiin toimialoihin ja organisaatioihin, ja Jennille onkin kehittynyt vahva ymmärrys siitä, miten erilaiset organisaatiot rakentuvat ja millaisia tehtäviä ja urapolkuja niistä on löydettävissä. Lue lisää Jennistä.

 

 


Etsimme sinulle tilanteeseesi parhaiten sopivan valmentajan osana palvelua.
Lisätietoa valmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi