Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Lotta Moisala-Julkunen
Uravalmentaja

Lotta on psykologi, joka työskentelee MPS:llä henkilöarviointien, rekrytointien ja uraohjauksen parissa. Ennen MPS:ää hän on ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologina auttanut asiakkaita monenlaisista taustoista löytämään seuraavan askeleen työ- tai koulutuspolullaan. Toimialoina Lotalle tutuimmat ovat koulutus- ja valmennusala, lääketeollisuus sekä valtionhallinto.

Lotan valmennus sopii sinulle erityisen hyvin, jos etsit omaa suuntaasi ja kaipaat sparrausta ja tukea selkiyttämään tilannettasi, kartoittamaan vaihtoehtojasi ja löytämään uusia mahdollisuuksia. Lotta työskentelee kanssasi mielellään myös arvojen ja merkityksellisyyden teemojen kanssa. Samalla saat myös tarvittaessa käytännönläheistä ohjausta ja vinkkejä työnhakuun tai opintoihin hakeutumiseen.

Lotta on uravalmentajana lempeä, kuunteleva ja läsnä oleva. Hänelle on tärkeää antaa sinulle tilaa oivaltaa itse, mutta samalla et jää pohdintojesi kanssa yksin. Keskustelujen lisäksi saat Lotalta myös halutessasi jäsentäviä kotitehtäviä tukemaan prosessiasi tapaamisten välillä.

Työssä Lotalle mieluisaa on yhdessä tekeminen ja muilta oppiminen yhteisten projektien kautta. Hän nauttii niin yksilöiden kuin organisaatioiden auttamisesta ja kokee palkitsevana, kun näkee ihmisen löytävän oman paikkansa työelämässä.

 

Vapaa-ajalla Lotta nauttii ulkoilmasta, etenkin retkeilystä ja hiihdosta, ystävien ja perheen kanssa ajan viettämisestä sekä ajoittain myös ristikoiden ratkomisesta. Hän syttyy myös kovasykkeisistä Bodycombat-tunneista, jotka antavat arkeen rutkasti energiaa. Lotta haluaa myös antaa osaamisestaan vapaa-ajalla, ja toimiikin mielellään vapaaehtoisena järjestötoiminnassa, mm. mentorina.


Jos haluat löytää urapolkusi tai seuraavan työsi yhdessä Lotan kanssa, tutustu Startti työnhakuun ja Uralla eteenpäin -valmennuksiimme.