Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Minna Hirsimäki
Executive Career Coach

Minna on vastuussa MPS:n valmennuspalveluista, ja hän on erikoistunut mentorointiin ja coachaukseen. Hänellä on usean vuoden kokemus yksilöiden ja ryhmien valmentamisesta, ja hän tukee asiakkaitaan esimiestehtävien ja johtamisen haasteissa heidän oman kasvunsa poluilla.

Minna on tehnyt urallaan eniten valmennuksia rakennusalalla, mutta hänen laajaan valmennettavien kirjoonsa mahtuu osaajia kaikilta aloilta.

Minnalle tärkeintä uravalmentajan työssä onkin olla hyödyksi ja iloksi valmennettavilleen. Minnan vilpitön kiinnostus ihmisiä kohtaan välittyy hänen tavassaan uppoutua jokaiseen yksittäiseen asiakaskohtaamiseen kaikella energiallaan.

Minnan tavoitteellisessa mutta armollisessa ohjauksessa valmennettavalle henkilölle rakennetaan tunnetta ja valmiutta siihen, että hän pärjää valitsemallaan urapolulla.

 

Valmennuksessa Minna kokee tärkeäksi, että valmentaja muistaa olla nöyrän avoin jokaisessa uniikissa asiakaskohtaamisessa. Minnan supervoima onkin epävarmuudessa lepäämisen taito. 


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.