Nina Kalajoki
Uracoach

Ninalla on usean vuoden kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä esimies- ja konsultintyöstä. MPS:llä Nina on erikoistunut rekrytointiin, henkilöarviointeihin sekä coachingin puolelta erityisesti perehdyttämiscoachingiin ja outplacementiin.

Nina on erikoistunut haastaviin päällikkö- ja asiantuntijatason coachaustilanteisiin. Hänen laajaan asiakaskuntaansa mahtuu huippuosaajia lähes kaikilta aloilta, mutta erityisen paljon hänellä on ollut valmennettavia pankin ja median alojen parista. 

Ninalle tärkeintä työssä on olla tekemisissä merkityksellisten asioiden kanssa. Coachin työssä ihmisten auttamisesta voimaantuva Nina pääsee toteuttamaan itseään, ja onnistuneet asiakastapaamiset tuovat työlle merkityksen.

Nina pyrkii tukemaan ja auttamaan coachattaviaan armollisesti, mutta samalla ajamaan coachattavan kanssa yhdessä asetettuja tavoitteita tiukasti eteenpäin.

 

Ninan supervoima coachaustilanteissa on aktiivinen kuuntelu ja läsnäolo; hän löytää coachattavistaan vahvuuksia ja tukee heitä kasvun matkalla.   


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -coachaus. Lisätietoa uracoacheistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.