Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Nina Kalajoki
Uravalmentaja

Ninalla on usean vuoden kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä esimies- ja konsultin työstä. MPS:llä Nina on erikoistunut rekrytointiin, henkilöarviointeihin sekä uravalmennuksen puolelta erityisesti perehdyttämiscoachingiin ja outplacementiin.

Nina on erikoistunut haastaviin päällikkö- ja asiantuntijatason valmennustilanteisiin. Hänen laajaan asiakaskuntaansa mahtuu huippuosaajia lähes kaikilta aloilta, mutta erityisen paljon hänellä on ollut valmennettavia pankin ja median alojen parista. 

Ninalle tärkeintä työssä on olla tekemisissä merkityksellisten asioiden kanssa. Uravalmentajan työssä ihmisten auttamisesta voimaantuva Nina pääsee toteuttamaan itseään, ja onnistuneet asiakastapaamiset tuovat työlle merkityksen.

Nina pyrkii tukemaan ja auttamaan valmennettaviaan armollisesti, mutta samalla ajamaan valmennettavan kanssa yhdessä asetettuja tavoitteita tiukasti eteenpäin.

 

Ninan supervoima valmennustilanteissa on aktiivinen kuuntelu ja läsnäolo; hän löytää valmennettavistaan vahvuuksia ja tukee heitä kasvun matkalla.

Ninan valmennettava kertoo: Nina Kalajoki on huipputyyppi. Sain selkeät ja nykyaikaiset vinkit CV:n päivittämiseen, hakemuksen laatimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen.”


Jos haluat Ninan valmennettavaksi, tutustu Uralla eteenpäin -valmennukseen tai Startti työnhakuun -sparraukseen!