Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Noora Welling
Lifeworks-uravalmentaja

Noora on koulutukseltaan psykologi ja hän on toiminut uransa alussa lyhyen aikaa mielenterveyspuolella, kunnes hän hyppäsi työ- ja organisaatiomaailmaan henkilöarviointikonsultiksi.

Konsultin roolin ohella hän toimii myös uravalmentajana, hyödyntäen osaamistaan tukeakseen ihmisiä työnhaussa ja omannäköisen uran rakentamiseen liittyvissä teemoissa.

Noora on tehnyt tehnyt outplacement- ja uravalmennuksia sekä yksilö- että ryhmäasetelmissa ja erilaisilla toimialoilla, niin työntekijä-, asiantuntija- kuin päällikkötasoilla. Tyypillisesti työnhakutilanne on tullut Nooran valmennusasiakkaan kohdalle yllättäen ja työnhaun taidot ovat ehkä kaivanneet päivitystä.

Noora on myös valmentanut asiakasta oivaltamaan, millaisiin työtehtäviin ja aloille osaaminen soveltuu ja miten työnantajat saisi kiinnostumaan siitä. Usein asiakkaat ovat kaivanneet myös tukea ja rohkaisua tavoitella omannäköistä työuraa, jos esimerkiksi nykyinen työ ei tunnukaan enää motivoivalta ja mielekkäältä.

Suurimpia onnistumisia Nooralle ovat olleet tilanteet, joissa asiakkaan itseluottamus ja kyky tunnistaa oma osaaminen ja motivaation lähteet ovat valmennusprosessin aikana kehittyneet ja jalostuneet onnistumisiksi työnhakutilanteissa.

Noora nauttii siitä, että pääsee tukemaan asiakasta motivoivan ja merkityksellisen urasuunnan löytämisessä, työnhaun taidoissa sekä omien vahvuuksien tunnistamisessa ja sanoittamisessa.

Omassa työssään Nooraa innostaa toimiminen muiden ihmisten kanssa ja hän kokee tärkeäksi, että voi käyttää asiantuntemustaan muiden hyväksi. Hän nauttii siitä, että saa paneutua asioihin ja oivaltaa ainakin melkein joka päivä jotakin uutta.

Vapaa-ajalla Noora liikkuu luonnossa, valokuvaa, sekä harrastaa juoksua ja thainyrkkeilyä kuntoilumielessä, rennosti ilman suoritustavoitteita. Nooran supervoima on se, että hän etenee asioissa selkeällä, käytännönläheisellä ja järjestelmällisellä otteella.


Siirry verkkokauppaamme tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.