Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Yhdessä johdon Executive Career Coachin kanssa teette urastrategian urasi seuraavasta askeleesta. Valmentajamme ovat Business Coach -sertifioituja ja heillä on henkilökohtaista kokemusta liiketoiminnan vetämisestä ja johtamisesta. Heiltä löytyy myös MPS:n monipuolista rekrytointi-, suorahaku- ja henkilöarviointikokemusta, jonka avulla he osaavat kartoittaa ja kehittää johtajapotentiaalia.

Palvelu sisältää:

 • Tilanteesi ja toiveidesi kartoituksen ennen coachausta
 • Viisi tunnin uravalmennustapaamista kokeneen Executive Career Coachin kanssa
 • MPS:n henkilökohtaisen johtamis- ja toimintatyylianalyysin
 • Lifeworksin digitaaliset urasuunnittelupalvelut 6kk:ksi

Valmennuksen aikana:

 • Määrittelet uratavoitteesi
 • Saat vahvan kuvan työpersoonallisuudestasi ja sen mahdollisuuksista
 • Tunnistat kriittiset osaamisesi ja tarvittavat kehityskohteesi
 • Saat käyttöösi työkaluja, joiden avulla osaat johtaa uraasi pitkällä tähtäimellä
 • Pääset luomaan urastrategian ja seuraavat ura-askeleesi

Valmennuksen jälkeen:

 • Olet tietoinen työmarkkina-arvostasi ja kilpailueduistasi sekä osaat viestiä niistä
 • Osaat paketoida osaamisesi ja sinulla on kehittymissuunnitelma osaamisellesi
 • Tunnistat sinulle tulevaisuudessa sopivia rooleja ja yrityksiä
 • Sinulta löytyy verkostoitumissuunnitelma sekä kontaktointisuunnitelma suorahakutoimijoille
 • Sinulla on päivitetty CV ja työhakemus

Palvelu sisältää erilaisia arviointimenetelmiä, joiden avulla selvitämme työpersoonallisuutesi, uramotiivisi sekä johtamistyylisi. Menetelmät mahdollistavat vahvuuksiesi löytämisen ja niiden sanoittamisen. Ne tuovat esille myös luontaisen sopivuutesi erilaisiin johtamistehtäviin. Arviointien ja valmentajan avulla osaat tarkentaa omaa ihannetyötäsi ja osaat rakentaa omaa tarinaasi urasi eri vaiheissa. Arviointimenetelmiin liittyvät tehtävät tehdään ennakkoon digitaalisesti ja niiden tekemiseen kuluu aikaa noin kaksi tuntia.

Saat lisäksi käyttöösi Lifeworksin Onnistujan urapalvelun digitaaliset sisällöt 6 kuukauden ajaksi. Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen sähköpostitse ohjeet palvelun aktivoimiseksi. Palvelun avulla voit omatoimisesti hioa LinkedInin kuntoon tai valmistautua esimerkiksi työhaastatteluihin.

Tapaamiset järjestetään toiveesi mukaan joko videoyhteydellä tai livenä toimistoillamme Espoossa ja Turussa. Voit valita kassalla, haluatko tapaamiset livenä vai videoyhteydellä.

Valmentajat

Elina Koskela
Elina hyödyntää valmennuksessa johdon suorahaun, johtoryhmien valmennuksen sekä johtajien henkilöarvioinnin osaamistaan. Elina on sertifioitu Business Coach ja tietää, minkälaiset johtajat menestyvät työssään. Hän toimii myös MPS-Yhtiöiden toimitusjohtajana.
Iiro Pohjanoksa
Iiro on vienyt onnistuneesti läpi kymmeniä johtajien uravalmennuksia, coaching-prosesseja sekä uudelleensijoittumisvalmennuksi. Hän on sertifioitu Business Coach. Iiro on toiminut myös toimitusjohtajana ja yrittäjänä urallaan. Lisäksi hän on saanut "Leadership development consultant of the year in Finland 2022" -palkinnon.

Valmentajamme ovat onnistuneesti vieneet läpi kymmeniä uravalmennuksia, coaching-prosesseja sekä uudelleensijoittumisvalmennuksia johtajille. Heillä on näkemystä uuden ajan johtajuudesta ja sen vaatimuksista sekä laajat henkilökohtaiset verkostot. 

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja halutessasi pääset käymään 15 minuutin kartoituskeskustelun puhelimitse valmentajasi kanssa ennen ensimmäistä valmennusta. Voit tutustua alta valmentajiimme ja toivoa tarvekyselyssä haluamaasi valmentajaa.

Tyytyväisyystakuu: Jos koet, ettei sinun ja valmentajasi henkilökemiat kohtaa tai et ole muusta syystä tyytyväinen valmennukseen, voit vaihtaa valmentajaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Näin aloitat uravalmennuksen

Tarvekysely
Saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta sekä linkin tarvekyselyymme. Kerro meille tarvekyselyssä toiveesi ja tarpeesi uravalmennuksen suhteen.
Valmentaja ja ajankohta
Ehdotamme ensimmäistä tapaamisaikaa sähköpostitse ja halutessasi pääset käymään 15 minuutin kartoituskeskustelun valmentajasi kanssa.
Itsearviointitehtävät
Vahvistamme ensimmäisen tapaamisajankohdan ja lähetämme sinulle sähköpostitse itsearviointitehtävät ja tarkemmat ohjeet uravalmennukseen liittyen.
Uravalmennus starttaa
Uravalmennusmatkasi alkaa ensimmäisen tapaamisen myötä, livenä tai etänä.

Kokemuksia palvelusta

Odotukset ylittävä kokemus

”Erityisesti pidin joustavuudesta ja tilanteen mukaan toimimisesta, jotka ylittivät odotukseni. Sain paljon uusia oppeja ja malleja. Elina Koskelan valmennuksessa ja persoonassa yhdistyvät kokemus, viisaus, empaattisuus ja vahvuus erityisellä tavalla.”

Johtajan urastrategia -asiakas
22.12.2023