Yhdessä johdon suorahakuihin erikoistuneen Executive Career Coachin kanssa teette toimintasuunnitelman urasi seuraavasta askeleesta.

Palvelu sisältää:

  • Tilanteesi ja toiveidesi kartoituksen ennen coachausta
  • Kolme uracoachaus-tapaamista kokeneen Executive Career Coachin kanssa
  • Halutessasi MPS:n henkilökohtaisen johtamis- ja toimintatyylianalyysin
  • Lifeworksin digitaaliset urasuunnittelupalvelut ja koulutukset 6kk:ksi

Käytte tapaamisten aikana läpi toimintatyylisi, työhistoriasi sekä mahdollisuudet uudelle uralle. Kirkastatte uracoachin kanssa uratavoitteitasi sekä konkretisoitte ihannetyöpaikkaasi. Käytte läpi myös oman osaamisen sanoittamista uratavoitteita vastaavaan muotoon. Teette sinulle työnhaun toimintasuunnitelman, joka sisältää verkostojen monipuolisen hyödyntämisen ja suunnitellut kontaktoinnit.

Jos tavoitteenasi on päästä uusien johtotehtävien lisäksi mukaan hallitustyöskentelyyn tai luottamustehtäviin, on tapaamisten sisältö räätälöitävissä myös siihen.

Halutessasi palvelu sisältää erilaisia arviointimenetelmiä, joiden avulla selvitetään toimintatyyliäsi, persoonallisuuttasi, uramotiivejasi sekä analysoidaan johtamistyyliäsi. Menetelmät mahdollistavat vahvuuksiesi löytämisen ja niiden sanoittamisen sekä tuo esille luontaisen sopivuutesi erilaisiin johtamistehtäviin. Ne auttavat tarkentamaan omaa ihannetyötäsi sekä rakentamaan omaa tarinaasi urasi eri vaiheissa. Menetelmiin liittyvät tehtävät tehdään ennakkoon kotona ja niiden tekemiseen kuluu aikaa yhteensä noin kaksi tuntia.

Saat lisäksi käyttöösi Lifeworksin Onnistujan urapalvelun digitaaliset sisällöt ja osallistumisoikeuden koulutuksiimme 6 kuukauden ajaksi. Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen sähköpostitse ohjeet palvelun aktivoimiseksi sekä koulutuksiin ilmoittautumiseen.

Kaikilla Executive Career Coacheillamme on henkilökohtaista kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, näkemystä uuden ajan johtajuudesta ja sen vaatimuksista sekä laajat verkostot niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. 

Selvitämme yksilöllisen tilanteesi aina ennen coachausta, jotta voimme ehdottaa sinulle sopivinta coachia sekä räätälöidä tapaamisten sisällön tarpeeseesi. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, mutta voit valita myös etäcoachauksen. Lue Lifeworksin uracoachauksesta tarkemmin täältä.

Lifeworksin Executive Career Coaching -palvelut on suunnattu henkilöasiakkaille. Jos etsit yritysasiakkaana mentoria tai business coachia, tutustu yritysasiakkaiden palveluihin  MPS:n sivuilla.