Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Yhdessä johdon suorahakuihin erikoistuneen Executive Career Coachin kanssa teette toimintasuunnitelman urasi seuraavasta askeleesta.

Palvelu sisältää:

  • Tilanteesi ja toiveidesi kartoituksen ennen coachausta
  • Kolme tunnin uravalmennustapaamista kokeneen Executive Career Coachin kanssa
  • Halutessasi MPS:n henkilökohtaisen johtamis- ja toimintatyylianalyysin
  • Lifeworksin digitaaliset urasuunnittelupalvelut 6kk:ksi

Käytte tapaamisten aikana läpi toimintatyylisi, työhistoriasi sekä mahdollisuudet uudelle uralle. Kirkastatte uravalmentajan kanssa uratavoitteitasi sekä konkretisoitte ihannetyöpaikkaasi. Käytte läpi myös oman osaamisen sanoittamista uratavoitteita vastaavaan muotoon. Teette sinulle työnhaun toimintasuunnitelman, joka sisältää verkostojen monipuolisen hyödyntämisen ja suunnitellut kontaktoinnit.

Jos tavoitteenasi on päästä uusien johtotehtävien lisäksi mukaan hallitustyöskentelyyn tai luottamustehtäviin, on tapaamisten sisältö räätälöitävissä myös siihen.

Halutessasi palvelu sisältää erilaisia arviointimenetelmiä, joiden avulla selvitetään toimintatyyliäsi, persoonallisuuttasi, uramotiivejasi sekä analysoidaan johtamistyyliäsi. Menetelmät mahdollistavat vahvuuksiesi löytämisen ja niiden sanoittamisen sekä tuo esille luontaisen sopivuutesi erilaisiin johtamistehtäviin. Ne auttavat tarkentamaan omaa ihannetyötäsi sekä rakentamaan omaa tarinaasi urasi eri vaiheissa. Menetelmiin liittyvät tehtävät tehdään ennakkoon kotona ja niiden tekemiseen kuluu aikaa yhteensä noin kaksi tuntia.

Saat lisäksi käyttöösi Lifeworksin Onnistujan urapalvelun digitaaliset sisällöt 6 kuukauden ajaksi. Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen sähköpostitse ohjeet palvelun aktivoimiseksi.

Kaikilla Executive Career Coacheillamme on henkilökohtaista kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, näkemystä uuden ajan johtajuudesta ja sen vaatimuksista sekä laajat verkostot niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. 

Selvitämme yksilöllisen tilanteesi aina ennen coachausta, jotta voimme ehdottaa sinulle sopivinta coachia sekä räätälöidä tapaamisten sisällön tarpeeseesi. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi valmentajan suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen. Lue Lifeworksin uravalmennuksesta tarkemmin täältä.

Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti videoyhteyden kautta. Tapaamisia on kuitenkin mahdollista järjestää myös toimistoillamme Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Emme voi taata livetapaamista, mutta pyrimme järjestämään sellaisen, mikäli niin toivot. Voit valita kassalla, haluatko tapaamiset livenä vai videoyhteydellä.

Tyytyväisyystakuu: Jos koet, ettei sinun ja valmentajasi henkilökemiat kohtaa tai et ole muusta syystä tyytyväinen valmennukseen, voit vaihtaa valmentajaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Lifeworksin Executive Career Coaching -palvelut on suunnattu henkilöasiakkaille. Jos etsit yritysasiakkaana mentoria tai business coachia, tutustu yritysasiakkaiden palveluihin  MPS:n sivuilla.