Lifeworks-koulutukset ovat työnhaun eri vaiheisiin keskittyviä ryhmävalmennuksia, joissa kehität itsetuntemustasi ja osaamistasi, opit uusia taitoja ja saat ohjausta ja tukea omiin urahaasteisiisi.

Koulutuksissamme saat uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä urasuunnittelusi ja työnhakusi eri vaiheisiin.  Kokeneet uravalmentajamme ja konsultimme kertovat sinulle viimeisimmät vinkit työnhakuun ja ohjatun yksilö- ja ryhmätyöskentelyn kautta sparraavat sinua urallasi eteenpäin. Lifeworks-koulutukset ovat siis myös hyvä mahdollisuus verkostoitua ja saada vertaistukea ryhmältä.

Yhden koulutuksen hinta on 49€ ja tällä hetkellä kaikki koulutuksemme järjestetään MPS Lifeworksin tiloissa Helsingin Meilahdessa. Koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata niihin urasi eri vaiheissa.

ILMOITTAUDU kevään 2019 koulutuksiin nyt:

Valjasta SoMe urakehityksesi tueksi rekrytoinnin asiantuntijan vinkeillä
Tiistaina 4.6. klo 14.00-15.30

Sanoita saavutuksesi ja tunnista taitosi uravalmennuksiin erikoistuneen psykologin opastamana. Tutustu koulutukseen tarkemmin täällä

Kouluttajana psykologi ja MPS:n kehityspäällikkö Päivi Montgomery.
Keskiviikkona 12.6. klo 14-00-16.00

Palautuminen ja stressinhallinta – workshop.  Tutustu koulutukseen tarkemmin täällä

Kouluttajana psykologi-konsultti Maija Suokas.
Torstaina 13.6. klo 17.00-19.00

Etkö ole varma, pääsetkö paikalle juuri kyseisenä päivänä? Ei hätää! Mikäli et pääse osallistumaan varaamaasi koulutukseen sairastumisen tai muun muutoksen vuoksi, voit siirtää varauksesi toiseen koulutukseen 12kk sisällä. Ilmoitathan meille peruutuksesta viimeistään 48h ennen koulutuksen alkua osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi. Sairastapaukset ovat poikkeus ja niistä voit ilmoittaa myös lähempänä koulutusta tai koulutuksen jälkeen.

Tilaa