Lifeworks-koulutukset ovat työnhaun eri vaiheisiin keskittyviä ryhmävalmennuksia, joissa kehität itsetuntemustasi ja osaamistasi, opit uusia taitoja ja saat ohjausta ja tukea omiin urahaasteisiisi.

Koulutuksissamme saat uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä urasuunnittelusi ja työnhakusi eri vaiheisiin.  Kokeneet uravalmentajamme ja konsultimme kertovat sinulle viimeisimmät vinkit työnhakuun ja ohjatun yksilö- ja ryhmätyöskentelyn kautta sparraavat sinua urallasi eteenpäin. Lifeworks-koulutukset ovat siis myös hyvä mahdollisuus verkostoitua ja saada vertaistukea ryhmältä.

Yhden koulutuksen hinta on 49€ ja tällä hetkellä kaikki koulutuksemme järjestetään MPS Lifeworksin tiloissa Helsingin Meilahdessa. Koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata niihin urasi eri vaiheissa.

ILMOITTAUDU vuoden 2019 ensimmäisiin koulutuksiin nyt:

Valmistaudu työhaastatteluun rekrytoinnin ammattilaisen coachaamana

Torstaina 28.3. klo 14.00-15.30

Tutustu yrittäjyyteen ammattina – konkretiaa ja kokemuksia MPS Lifeworksin & NewCo Helsingin kanssa

Tiistaina 9.4. klo 13.30-15.00

Löydä ja tule löydetyksi – suorahaun ammattilaiset kertovat miten hyödynnät piilotyöpaikkoja ja suorahakua työnhaussa

Tiistaina 7.5. klo 13.00-14.30

Ota ensimmäiset askeleesi LinkedInissä rekrytoinnin ammattilaisen opastamana
Tiistaina 21.5. klo 13.00-14.30

Valjasta SoMe urakehityksesi tueksi rekrytoinnin asiantuntijan vinkeillä
Tiistaina 4.6. klo 14.00-15.30

Sanoita saavutuksesi ja tunnista taitosi uravalmennuksiin erikoistuneen psykologin opastamana
Keskiviikkona 12.6. klo 14-00-16.00

Etkö ole varma, pääsetkö paikalle juuri kyseisenä päivänä? Ei hätää! Mikäli et pääse osallistumaan varaamaasi koulutukseen sairastumisen tai muun muutoksen vuoksi, voit siirtää varauksesi toiseen koulutukseen 12kk sisällä. Ilmoitathan meille peruutuksesta viimeistään 48h ennen koulutuksen alkua osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi. Sairastapaukset ovat poikkeus ja niistä voit ilmoittaa myös lähempänä koulutusta tai koulutuksen jälkeen.

Tilaa