Lifeworks-koulutukset ovat työnhaun eri vaiheisiin keskittyviä ryhmävalmennuksia, joissa kehität itsetuntemustasi ja osaamistasi, opit uusia taitoja ja saat ohjausta ja tukea omiin urahaasteisiisi.

Koulutuksissamme saat uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä urasuunnittelusi ja työnhakusi eri vaiheisiin.  Kokeneet uravalmentajamme ja konsultimme kertovat sinulle viimeisimmät vinkit työnhakuun ja ohjatun yksilö- ja ryhmätyöskentelyn kautta sparraavat sinua urallasi eteenpäin. Lifeworks-koulutukset ovat siis myös hyvä mahdollisuus verkostoitua ja saada vertaistukea ryhmältä.

Yhden koulutuksen hinta on 49€ ja tällä hetkellä kaikki koulutuksemme järjestetään MPS Lifeworksin tiloissa Helsingin Meilahdessa. Koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata niihin urasi eri vaiheissa.

Syksyn 2019 koulutukset: 

Lisäämme enemmän tietoa kaikista koulutuksista loppukesän ja syksyn aikana. Mikäli haluat tietää lisää jostain koulutuksesta, laitathan meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi.

Etkö ole varma, pääsetkö paikalle juuri kyseisenä päivänä? Ei hätää! Mikäli et pääse osallistumaan varaamaasi koulutukseen sairastumisen tai muun muutoksen vuoksi, voit siirtää varauksesi toiseen koulutukseen 12kk sisällä. Ilmoitathan meille peruutuksesta viimeistään 48h ennen koulutuksen alkua osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi. Sairastapaukset ovat poikkeus ja niistä voit ilmoittaa myös lähempänä koulutusta tai koulutuksen jälkeen.

Tilaa