Opi hyödyntämään LinkedIniä tehokkaasti oman asiantuntijuutesi ja erikoisosaamisesi esiintuomiseen. Coachauksemme avulla lisäät mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaaviin paikkoihin myös suorahaun puolella.

Tule löydetyksi -uracoachaukseen kuuluu kaksi tapaamista suorahakuihin ja LinkedIniin erikoistuneen rekrytoinnin ammattilaisen kanssa. Saat henkilökohtaista sparrausta ja vinkkejä omaan tilanteeseesi.

Palvelun myötä saat suorahaun konsultilta ensikäden tietoa siitä, mitä suorahauissa etsitään sekä suosituksia ja konkreettisia vinkkejä LinkedIn-profiilin omatoimiseen päivittämiseen. Palvelu sisältää coachauksen lisäksi yhden kommenttikierroksen sähköpostilla valmentajalta profiilin päivityksen jälkeen.

Uracoachimme ovat MPS:n rekrytointi- ja suorahakuammattilaisia. Voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Tule löydetyksi -palvelun coachit toimivat Helsingissä ja Tampereella.

Palvelun hinta 349€.  Katso kaikki LinkedIn-palvelumme täältä. 

Tilaa

Asiakaspalautteita palvelusta

Asiakkaamme suosittelevat sparrauspalveluitamme keskiarvolla 9,5/10.

Asiakaspalaute 12.6.2019: ”Coachini tuntui erittäin ammattitaitoiselta. Erityisesti tykkäsin siitä, että oli teoria tai malli jonka päälle lähdettiin työstämään papereitani.”

Asiakaspalaute 6.5.2019: ”Kokonaisuutena hyvä. Parasta oli asiantuntevat neuvot aiheista, joista itsellä ei ole riittävästi tietoa ja hyvät käytännön esimerkit esim. CV:n tekemiseen.”

Tilaa