KAIPAATKO VINKKEJÄ LinkedIn-profiilisi sisältöön? Henkilökohtaisessa LinkedIn-sparrauksessa saat suoraan rekrytoijalta neuvot ja vinkit oman profiilisi luomiseen tai päivittämiseen uratavoitteitasi vastaavaksi.

Coachimme tietävät, mihin rekrytoijat LinkedInissä kiinnittävät erityisesti huomiota ja miten sinun kannattaisi hyödyntää LinkedIniä oman asiantuntijuutesi ja henkilöbrändisi vahvistamiseen sekä ammatilliseen verkostoitumiseen.

Sparrauksen jälkeen tiedät, mihin asioihin voit LinkedInissä keskittyä, jotta näkyvyytesi auttaa sinua kehittämään uraasi haluamaasi suuntaan. Voimme tarvittaessa  sparrata sinua myös CV:si kanssa. Palvelu sisältää yhden kommenttikierroksen sähköpostilla valmentajalta profiilin päivityksen jälkeen.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat ovat MPS:n rekrytointi- ja suorahakuammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

LinkedIn-sparrausten hinnat 79-199€. Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.

Tilaa

Asiakaspalautteita palvelusta

Asiakkaamme suosittelisivat coachaus- ja sparrauspalveluitamme keskiarvolla 9,5/10.

Asiakaspalaute 4.6.2019: ”Sain konkreettista neuvoa siitä, miten hakemusta tulisi korjata. Tästä oli minulle erittäin paljon hyötyä. Extra-plussaa se, että hakemuksen muokkauksesta sain vielä palautetta, että oliko mennyt lainkaan oikeaan suuntaan.”

Asiakaspalaute 12.6.2019: ”Konkreettisia ehdotuksia ja parannuksia hakemukseen lyhyestä ajasta huolimatta. Erittäin hyvä palvelu hakemuksen ja cv:n päivittämiseen.”

Tilaa