KAIPAATKO VINKKEJÄ LinkedIn-profiilisi sisältöön? Henkilökohtaisessa LinkedIn-sparrauksessa saat suoraan rekrytoijalta neuvot ja vinkit oman profiilisi luomiseen tai päivittämiseen uratavoitteitasi vastaavaksi.

Palvelu sisältää:

  • Tarvekyselyn, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ennen varsinaista sparrausta
  • 45 minuutin valmennuksen rekrytoinnin asiantuntijan kanssa
  • Suosituksia ja konkreettisia vinkkejä LinkedIn-profiilin tai CV:n omatoimiseen päivittämiseen
  • Yhden kommenttikierroksen sähköpostilla valmentajalta profiilin päivityksen jälkeen

Uracoachimme tietävät, mihin rekrytoijat LinkedInissä kiinnittävät erityisesti huomiota ja miten sinun kannattaisi hyödyntää LinkedIniä oman asiantuntijuutesi ja henkilöbrändisi vahvistamiseen sekä ammatilliseen verkostoitumiseen.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä sparrauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta valmentajaa. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi valmentajan suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat ovat MPS:n rekrytointi- ja suorahakuammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on uracoacheja Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös sparrauksen etänä videon tai puhelimen välityksellä.

Mikäli haluat maksaa Koulutussetelillä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Kokemuksia palvelusta

Löysin itselleni sopivan työn

”Viimeisen vuoden aikana mietin paljon mikä minusta tulee isona ja mitä minun pitäisi seuraavaksi tehdä. Työskentelin ensin numeroiden parissa, kunnes huomasin, että ihmiset kiinnostavat minua kuitenkin eniten. Käytin Lifeworksin digitaalista Onnistujan urapalvelua osana uramuutosta, mutta sen lisäksi kaipasin henkilökohtaista sparrausta osaamisen sanoittamiseen. Valmentajan sparraus auttoi tosi paljon eteenpäin ja ymmärsin sen myötä, miten voin sanoittaa juuri omaa osaamistani rekrytoijaa kiinnostavalla tavalla.”

Maria Törnroos, Helsinki
25.2.2021

Katso video