MyCareer sopii sinulle, joka haluat itsenäisesti ottaa ohjat oman urasi suunnitelemisesta ja johtamisesta. MyCareer on digitaalinen uracoachisi, joka auttaa sinua tunnistamaan omat vahvuutesi, osaamisesi, taitosi sekä työmotivaatiosi lähteet.

MyCareerin avulla pääset itsenäisesti suunnittelemaan ja kehittämään omaa uraasi. Voit edetä tehtävien ja urasuunnitelmasi kanssa omassa tahdissasi ja tehdä tehtäviä milloin ja mistä vain. Tämä digipalvelu on verkkokurssin ja uravalmentajan hybridi; ajatuksia herättävien artikkeleiden ja ohjattuen tehtävien avulla se johdattelee sinut askel askelelta rakentamaan oman urasuunnitelmasi.

Palvelu sisältää muun muassa motivaation, osaamisen ja henkilökohtaisten vahvuuksien kartoitustehtäviä, vinkkejä oman uran kehittämiseen ja uusien mahdollisuuksien löytämiseen, sekä konkreettiset ohjeet oman urasuunnitelmasi työstämiselle.

Sinulla on 6kk:n käyttöoikeus MyCareer -palveluun, joten voit milloin vain palata tarkastelemaan vastauksiasi tai tekemään tehtäviä uudestaan. Jos haluat olla tehokas, voit suorittaa kurssin muutamassa tunnissa, mutta oman uran suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Urasuunnittelu on sijoitus itseesi ja maksaa itsensä takaisin työtyytyväisyytenä ja uraunelmien toteutumisena!

Palvelu avataan pian. Jos haluat lisätietoa, laita meille sähköpostia:  lifeworks(at)lifeworks.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.