Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Löydä työn ilo uudestaan

Onnistujan urapalvelun avulla oivallat mihin suuntaan haluat ja pääset eroon urajumista.

Katso video

Lupauksemme

Töihin lähteminen on taas pitkästä aikaa kivaa.

Miten?

Suorita vapaasti omaan tahtiisi: merkkaa talteen omat suosikit ja jatka aina siitä mihin viimeksi jäit.

Sisältää

Verkkokursseja, videoita, testejä sekä rekrytoijien vinkkejä työnhakuun ja itsensä kehittämiseen.

Kesto

Katso kaikki sisällöt kerralla tai käytä esimerkiksi 1–3h/vko palvelun parissa.

Kenelle?

Epätyydyttävään työtilanteeseen jämähtäneelle.

Hinta

Maksuttoman kokeilujaksosi jälkeen tilaus jatkuu hintaan 19€/kk, ellet peru sitä kokeilujakson aikana. Tilaajana et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi.

Eroon urajumista!

Moni suomalainen kokee epämääräistä tyytymättömyyttä nykyiseen uratilanteeseensa, jota on vaikea pukea sanoiksi. Usein taustalla on pitkäaikainen pesti saman työnantajan palveluksessa, jonka aikana se alkuperäinen kipinä ja innostus työhön on päässyt hiipumaan.

Onnistujan urapalvelun avulla saat:

 • Kirkastettua ajatuksiasi siitä, mitä haluat uraltasi seuraavaksi
 • Intoa ja motivaatiota uudistumiseen
 • Keinoja tarpeidesi ja vahvuuksiesi sanoittamiseen
 • Päivitetyt työnhaun taidot
 • Rohkeutta muutoksen tekemiseen

Moni käyttäjistämme on kertonut, että Onnistujan urapalvelu on auttanut heitä toteuttamaan pitkään toiveissa olleen uramuutoksen, joka on parantanut heidän elämänlaatuaan ja tehnyt aamulla töihin lähtemisestä taas pitkästä aikaa kivaa.

Käyttö on helppoa:  

 • Voit merkata omat suosikkisisällöt talteen.  
 • Pääset jatkamaan kursseja aina siitä mihin viimeksi jäit.  
 • Etenet urasuunnittelussa tehokkaasti.  
 • Saat joka kuukausi vinkkejä ja muistutuksia suosituimmista sisällöistä.  
 • Voit perua tilauksen koska tahansa.  
Onnistujan urapalvelu sisältää viisi osiota:  
 1. Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma 
 2. Tunnista vahvuutesi
 3. Loista LinkedInissä 
 4. Vauhdita työnhakua 
 5. Johda itseäsi  
Ota palvelu käyttöön ja löydä uusi innostus! Tilaajana saat alennusta
myös Lifeworksin henkilökohtaisista urapalveluista. 

“10 vuotta samaa ruisleipää, mutta nyt viimein uuden äärellä. Suosittelen Onnistujan urapalvelua.”

-Aki

22 vapaasti edettävää verkkokurssia ja 40 videotallennetta oman uran johtamisesta

Vahvuusbarometri omien supervoimiesi selvittämiseksi, keinoja urajumin purkamiseksi

MPS:n rekrytoijien vinkit vakuuttavan ja asiantuntevan LinkedIn-profiilin tekemiseen

Kuukausittaiset tärpit ja muistutukset suosituimmista sisällöistä

Hinnasto

Aloita maksuton 14 päivän kokeilu. Jos palvelu on sinulle ennestään tuttu, valitse edullisin 6kk tilaus, ja säästät 15€ 

19€/ kk
Onnistujan urapalvelu
99€ 6KK Säästät 15€
Onnistujan urapalvelu 6kk
Tilaa palvelu Kertamaksu

Kokemuksia palvelusta

Lue mitä asiakkaamme ja MPS:n rekrytoinnin asiantuntijat sanovat Onnistujan urapalvelusta.

Matti
30.05.2022
Kysymykset oli todella hyviä ja 4 tuntia meni omiin ajatuksiin uppoutuen ihan heilahtamalla!
Jos joku on ura-asioihin liittyvien pohdintojen alussa (niinkun minä) niin tästä palvelusta on hyvä aloittaa pohdinta. Jos ottaa vaikka 6h aikaa kahdessa erässä, tekee tehtävät ajatuksella ja katsoo videot niin voin melkein luvata että jotain oivalluksia syntyy.
Taina Degerlund / Head of Candidate Sourcing, MPS Executive & Board
06.01.2022
Boostia työnhakuun ja LinkedIn-profiili kuntoon
Jokaisen kannattaa satsata oman itsetuntemuksen vahvistamiseen sekä itsensä johtamiseen. Näiden kurssien avulla saat hyvää boostia työnhakuun ja samalla LinkedIn-profiilisikin kuntoon. Palvelusta löytyy kattava paketti oman LinkedIn profiilin luomiseen ja huippukuntoon hiomiseen. Jos haluat tulla löydetyksi ja tuoda omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi esiin, kannattaa nämä vinkit napata talteen!
Maarit N.
21.03.2022
Innostuin omasta alastani uudelleen, mutta ihan uudella tavalla ja otteella!
Minulla on aina ollut vakituinen työ ja olen päässyt etenemään. Alani työpaikkoja katsellessa ei kuitenkaan enää tuntunut siltä, että työpaikkaa vaihtamalla saisin mitään enemmän. En kerta kaikkiaan pysty ajattelemaan, että "kuolisin pystyyn" ja vain tekisin töitäni vielä seuraavat 20 vuotta. Otin Onnistujan urapalvelun käyttöön, koska totesin ainakin LinkedIn-osaamiseni tarvitsevan päivitystä. Lisäksi ajattelin, että saisin sieltä vinkkejä, mikä saisi minut "syttymään" työstäni taas. Lopputuloksena LinkedIn-osaamiseni päivittyi. Lisäksi tajusin oman itseni brändäämisen merkityksen työelämässä. Sillä nyt vain on merkitystä! Päädyin myös miettimään tarkemmin vahvuuksiani ja osaamisiani. CV:kin uusiutui! Muutoinkin koin päivittäneeni ajatteluani työelämästä ja työn hakemisesta ja mitä kaikkea se voi olla. Uratilanteeni on se, että olen edelleen samassa palkkatyössä kuin olin Onnistujan urapalvelua käyttäessäni. MUTTA! Tein sen, mistä olen haaveillut. Perustin toiminimen, jonka puitteissa tarkoitukseni on tehdä alani töitä mutta minun tavallani. Minulla on nyt selkeä suunnitelma etenemiselle tulevaisuudessa. Minussa on taas virtaa!
Nina Kalajoki / Rekrytointikonsultti & aluejohtaja, MPS Career
31.12.2021
Palvelu sopii myös kokeneimmille johtajille
Kokeneetkin johtajat ovat huomanneet, että kannattaa pysähtyä välillä miettimään mitä on uralla saanut aikaan ja toisaalta, mihin haluaa energiaansa nyt suunnata. Onnistujan urapalvelun sisällöt auttavat juuri tässä. Eräs asiakkaani kommentoi, että konkreettiset vinkit hissipuheen tekemiseen olivat näissä sisällöissä ihan parasta. Lisäksi Onnistujan urapalvelun Loista LinkedInissä -verkkovalmennus on ihan super! Sieltä saa kokenutkin ammattilainen vinkkejä Linkkari-profiilinsa hiomiseen. Suosittelen!
Heidi K.
21.12.2021
Sain unelmaduunin!
Käytin Onnistujan urapalvelua noin neljä kuukautta ja tein rauhassa tehtäviä, pohdin omaa osaamistani ja kirkastin omaa urapolkuani- ja tavoitettani. Palasin tehtäviin aina uudestaan ja uudestaan ja ne olivat todella hyvä kasvumatka itseeni. Kävin työhaastatteluissa ja tuli onnistumisia, mutta aivan täysin ei se urapolku vielä auennut. KUNNES, nyt. Sain aivan unelmaduunin. Se alkaa vuoden alussa ja tässä tulevassa työssä yhdistyy kaikki se osaaminen, mitä minulla jo on, sekä pääsen vielä kehittymään ammatillisesti aivan huippuun porukkaan. Eli huippu paketti tuo Onnistujan urapalvelu. Se pistää viilaamaan useita osa-alueita kuntoon, viitoittaa kohti sitä sinun unelmaduunia ja niinkuin minunkin tapauksessani, sitkeys palkitaan.
Jarkko Sipiläinen / Rekrytointikonsultti & aluejohtaja, MPS Career
21.12.2021
Nosta työnhaun valmiuksiasi Onnistujan urapalvelun avulla
Onnistujan urapalvelu auttaa monipuolisesti nostamaan omia työnhaun valmiuksia - suosittelen sen läpikäymistä jokaiselle oman työuran kehittämistä pohtivalle.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai ihmisistä Lifeworksin takana? Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Onnistujan urapalvelu on kokonaan digitaalinen urapalvelu, josta löytyy monipuolista sisältöä liittyen työnhakuun, urajohtamiseen ja itsensä kehittämiseen. 

Onnistujan urapalvelun sisällöt ovat Lifeworksin ja MPS-Yhtiöiden rekrytoinnin ja uravalmennuksen ammattilaisten kokoamat. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa yli 40 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintansa ajan. 

Digitaaliseen Onnistujan urapalveluun sisältyy viisi eri verkkovalmennusta: 

 1. Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma 
 2. Tunnista vahvuutesi 
 3. Loista LinkedInissä 
 4. Vauhdita työnhakua 
 5. Johda itseäsi 

Jokainen verkkovalmennus sisältää verkkokursseja, videoita ja tehtäviä. Saat kaikki materiaalit ja valmennukset käyttöösi heti. 

Voit kokeilla Onnistujan urapalvelua maksutta 14 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit peruuttaa palvelun kahden ensimmäisen viikon aikana ja emme veloita sinulta mitään palvelun käytöstä. Mikäli haluat jatkaa palvelun käyttöä, sen hinta on 19€/kk. Veloitus tapahtuu automaattisesti luottokortiltasi 30 päivän välein. 

Ei tarvitse. Voit suorittaa kurssit juuri siinä järjestyksessä, kuin itse haluat. Voit aloittaa esimerkiksi Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma -kokonaisuudesta ja hahmottaa aluksi osaamistasi, toiveitasi ja unelmatyötäsi, tai sitten voit aloittaa vaikkapa LinkedIn-profiilisi kunnostamisella. 

Voit käyttää palvelua niin kauan kuin sitä tarvitset. Kun irtisanot palvelun, se päättyy kuluvan maksukauden (30pv) päättyessä. Voit irtisanoa palvelun milloin tahansa. 

Tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun siltä varalta, että palvelu ei vastaa odotuksiasi. Hyvitämme sinulle palvelun täyden kuukausihinnan, mikäli lähetät meille palautetta ja pyydät maksun takaisin (asiakaspalvelu@lifeworks.fi) 30 päivän aikana tilauksen alkamisesta. 

Kun olet Onnistujan urapalvelun tilaaja, pääset kirjautumaan palveluun täällä. 

1) Klikkaa turkoosia laatikkoa ”Kirjaudu sisään”. 
2) Kirjaudu olemassa olevilla Lifeworks-tunnuksillasi. 
3) Pääset näkemään kaikki Onnistujan urapalvelun sisällöt klikkaamalla turkoosia laatikkoa “Siirry palveluun”. 

Lifeworks on kokonaisvaltaisia urasuunnittelu- ja oman osaamisen kehittämisen palveluita tarjoava yritys. Meiltä löytyy sekä itsenäisesti käytettäviä digitaalisia urasuunnittelun työkaluja että henkilökohtaista uravalmennusta monipuolisen ammatillisen taustan omaavien valmentajien kanssa. Olemme osa MPS-Yhtiöitä 

Tarjoamme myös henkilökohtaista uravalmennusta ammattitaitoisen uravalmentajan kanssa. Katso uravalmennuspalvelumme täältä.