Riikka Pasanen

Hintsa Peformance Coach. Riikka on koulutukseltaan psykologi sekä liikuntatieteiden maisteri ja toimii hyvinvointivalmentajan työn lisäksi psykologina, psyykkisenä valmentajana sekä kouluttajana. Hänen valmennusfilosofiansa kulmakiviä ovat kokonaisvaltaisuus sekä asiakaslähtöisyys. Riikan vapaa-aika kuluu pitkälti crossfitin, luonnossa liikkumisen sekä lukemisen parissa.

1

Iiro Pohjanoksa

MPS Lifeworks Uracoach. Iiro on MPS-Yhtiöiden kehitysjohtaja, sertifioitu business coach ja hän toimii myös Lifeworksin toimitusjohtajana. Iiron tausta on vahvasti liiketoimintalähtöinen ja hän toimi ensin noin 20 vuoden ajan toimitusjohtajana, kunnes ”ihmisosaaminen” tuli tärkeämmäksi osaksi hänen ajatteluaan ja käytännön toimintaa. Iiron työhön kuuluu paljon johtamisen kehittämistä ja esimiesvalmennusta. Hän on coachannut pääosin päällikkö- ja johtajatason ammattilaisia sekä liiketoimintaan, johtamiseen että työnhakuun liittyvissä haasteissa. Työn ulkopuolella kaikenlainen urheiluun liittyvä aktiviteetti niin omassa tekemisessä kuin penkkiurheilussa on Iirolle tärkeää. Energiaa tuovat myös luonnossa liikkuminen, erityisesti veneily ja talviurheilu.

2

Linda Neiglick

MPS Lifeworks Uracoach. Linda vastaa Lifeworks urapalveluiden kehityksestä ja on omalla urallaan hankkinut monipuolista kokemusta median, markkinoinnin ja asiakaslähtöisen palvelukehittämisen parista. Linda on kiinnostunut tulevaisuuden työelämätaidoista ja digitaalisista kyvykkyyksistä ja siitä, että jokainen tunnistaisi ne erottavat osaamiset, joiden avulla uramme jatkuvat menestyksekkäästi myös taitekohtien yli. Omaa osaamistaan hän on kehittänyt tehtäväkentän sekä esimiesvastuun kasvamisen myötä niin pienissä kuin suurissakin organisaatioissa. Linda sparraa mielellään ruuhkavuosien ja työn yhdistämisen sekä oman osaamisen jatkuvan kehittämisen teemoista. Vapaa-ajallaan Linda saa virtaa polkujuoksusta sekä kuntosalilta.

3

Timo Harju

MPS Lifeworks Uracoach. Timo on kaksikielinen Åbo Akademista valmistunut psykologi sekä VTM ja on aloitellut myös työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologin opintoja. Hän toimii MPS:llä rekrytointikonsulttina ja coachina Timon erikoisalaa ovat uraohjaus ja uudelleensijoittumisvalmennus.  Ennen MPS:ää hän on tehnyt paljon soveltuvuusarviointeja oppilaitoksiin, erityisesti sosiaali- ja terveysalalle, sekä ollut mukana pitkäaikaistyöttömien työllistämistä edistävässä projektissa.Timolle tärkeä harrastus ja suuri osa vapaa-aikaa on karate. Treenaamisen lisäksi hän edistää karaten harrastamista myös seuratasolla, sillä hän toimii Abo Karate-do Shotokai seuran päävetäjänä.

4

Lotta Lunnela

MPS Lifeworks Uracoach. Lotta on psykologi ja työskentelee konsulttina MPS:llä. Hän on kiinnostunut asiantuntijuuden kehittymisestä, henkilökohtaisesta kasvusta sekä yksilön hyvinvoinnista niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Ennen MPS:ää Lotta työskenteli kliinisenä psykologina. Vapaa-ajallaan Lotta toimii joogaohjaajana ja nauttii kaikenlaisesta urheilusta, lukemisesta ja matkustelusta.

Voit palata valmennuksen etusivulle tästä

5