Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Valmennus ei ole tällä hetkellä myynnissä. Seuraathan tiedotustamme tulevista valmennusohjelmista.

Oletko kiinnostunut Parempi (työ)elämä -valmennusohjelmasta? Jätä meille yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse seuraavan ohjelman alkamisesta.

Uudenlainen Lifeworksin ja Hintsan yhteistyössä toteuttama ura- ja hyvinvointivalmennus auttaa sinua löytämään paremman balanssin työn ja muun elämän välille. Valmentajina tällä 4 kuukauden muutosmatkalla toimivat Lifeworksin työelämävalmentajat sekä Hintsa Performancen hyvinvointivalmentaja.

Osa valmennuksesta on henkilökohtaista ja omaan tarpeeseesi räätälöityä eli saat tukea, sparrausta ja konkreettisia vinkkejä juuri niihin työn ja hyvinvoinnin osa-alueisiin, joihin eniten kaipaat muutosta. Osa sisällöistä on ryhmävalmennuksia. Koko valmennus toteutetaan etänä ja osallistujat saavat tallenteet kaikista ryhmävalmennuksista. 

Neljän kuukauden Parempi (työ)elämä -valmennus sisältää:

 • Neljä henkilökohtaista etävalmennustapaamista (2 x 45 min valmennus Lifeworks uravalmentajan kanssa ja 2 x 45 min valmennus Hintsan hyvinvointivalmentajan kanssa)
 • Seitsemän ryhmävalmennusta ja webinaaria + tallenteet
 • Better Life -kyselyn ja analyysin ennen valmennusta ja valmennuksen lopussa
 • Työpersoonallisuus- ja uramotiivitestit sekä niiden tulkinnat
 • Suunta uralle & LinkedIn kuntoon -verkkovalmennukset

Valmennuksen avulla kehität uraasi pitkällä tähtäimellä ja saat selville mm.

 • Mitä uramotiivisi ovat ja miten hyvin voit toimia niiden mukaan nykyisessä tai tulevassa työtehtävässäsi?
 • Mitä omat vahvuutesi ovat ja miten voit hyödyntää niitä urasi eri tilanteissa?
 • Mitä taitoja oman urasi kehittäminen vaatii sinulta?
 • Miten sinun kannattaisi kehittää omaa osaamistasi muuttuvassa työelämässä?
 • Miten voit itse vaikuttaa jaksamiseen ja työviihtyvyyteen?
 • Miten oma persoonallisuutesi vaikuttaa jaksamiseesi?
 • Miten pysyt oman alasi etujoukoissa myös tulevaisuudessa?

Lisäksi oivallat ja opit esimerkiksi hyvinvointiisi ja identiteettiisi liittyen:

 • Mistä oma identiteettisi ja hallinnan tunne koostuvat?
 • Mikä on (työ)elämäsi tarkoitus? Mitkä ovat ne esteet jotka haittaavat tai hidastavat sinua etenemästä kohti “unelmiesi minää”?
 • Osaatko keskittää ajatuksesi silloin kun on tarve ja saatko parasta aikaan silloin kuin haluat. Osaatko keskittyä olennaiseen?
 • Miten opit priorisoimaan ja sanomaan myös “ei” joillekin asioille?
 • Tiedätkö kuka sinä olet: fyysisellä, sosiaalisella, älyllisellä, tunne- ja henkisellä tasolla?

Kenelle valmennus sopii?

 • Uran murrosvaiheessa olevalle – uran alkuvaiheista aina kokeneisiin konkareihin
 • Liikaa töitä tekevälle
 • Liian vähän omaan hyvinvointiin panostavalle
 • Isompaa elämänmuutosta kaipaavalle
 • Oman näköistä uraa ja elämää etsivälle
 • Balanssin kadottaneelle
 • Yrittäjille, asiantuntijoille ja johtajille

Parasta oli valmentajien kanssa sparrailu ja se, että sai kerrankin oikein ajan ja luvan kanssa pohtia omia tekemisen tapojaan.

–  Lotta Heikkeri –

Kevään 2021 Parempi (työ)elämä -valmennettavat kuvailivat valmennuksen olleen ajatuksia herättävä, innostava, hyvin toteutettu, asiantunteva, empaattinen, muutosta tukeva, inspiroiva ja kiinnostava tutkimusmatka omaan itseeni.

Valmentajat

Valmentajinasi toimivat Hintsan Performance Coach Riikka Pasanen sekä Lifeworksin ura- ja työelämävalmentajat Linda Neiglick, Iiro Pohjanoksa, Timo Harju ja Lotta Lunnela.

Valmennuksen sisältö

Neljän kuukauden valmennus sisältää workshopeja, henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa, webinaareja, testejä, analyyseja ja suosituksia sekä Lifeworks-urapalvelun verkossa.

Kokemuksia palvelusta

Loistava valmennuskokonaisuus uran murrosvaiheeseen

“Valmennus yhdisti ainutlaatuisella tavalla urasparrauksen sekä hyvinvoinnin sparrauksen yhteen kokonaisuuteen. Lifeworksin ammattilaisten vetämä urasparraus antoi hyviä vinkkejä uratavoitteiden luomiseen, omien vahvuuksien ja motivaatioiden tunnistamiseen sekä itsensä johtamiseen. Hintsan ammattilaisten vetämä hyvinvoinnin sparraus taas keskittyi itsetuntemuksen lisäämiseen, elämän eri osa-alueiden tasapainottamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen hektisessä arjen keskellä. 

 

Erityisen hyvin valmennus sopii sellaiselle ihmiselle, joka on urallaan “murrosvaiheessa”, eli pohtimassa itselleen sopivaa suuntaa tai seuraavaa uratavoitetta. Valmennus sopii myös niille, joilla on haasteita tasapainon löytämisessä hektisen arjen ja tietotyön keskellä.”

– Niina Huhtala – 

Aikaa oman tekemisen pohtimiselle

“Parasta valmennuksessa oli valmentajien kanssa sparrailu ja se, että sai kerrankin oikein ajan ja luvan kanssa pohtia omia tekemisen tapojaan. Oman osaamisen kirkastaminen ja ymmärrys oman persoonallisuuden vaikutuksesta omaan työn tekemisen tapaan olivat todella hyödyllisiä.

 

Valmennus sopii mielestäni parhaiten ihmiselle, joka on jonkinlaisessa muutoskohdassa elämässään tai haluaa ymmärtää paremmin omaa (työ)minäänsä.”

– Lotta Heikkeri – 

Elänkö oman näköistä elämää?

“Olen todella tyytyväinen valmennukseen. Sain paljon ajatuksia omaan uraani liittyen ja konkreettisia työkaluja henkilökohtaisissa tapaamisissa. Valmennuksessa pidin erityisesti siitä, ettei se rajoittunut työelämään, vaan elämä nähtiin kokonaisuutena, jossa kaikki linkittyy toisiinsa.

 

Vielä useampi kuukausi päättymisen jälkeen palaan muistiinpanoihini. Yksi lause on erityisesti jäänyt mieleen ja kun asiat tympäsee, kysyn itseltäni “elänkö omannäköistä elämää?”.”

– Iida Åfeldt –

Vahvistusta ajatteluun ja uusia ideoita

“Sain valmennuksesta ennen kaikkea vahvistusta siihen, että olen jo oikealla tiellä ja oikeiden asioiden parissa. Minulla on nyt se työkalupakki, joka mahdollistaa teorian soveltamisen käytäntöön. Persoonallisuuden avaaminen oli myös opettavaista ja suoraa puhetta. Parasta valmennuksessa oli keskustelut ja valmennuksen kautta esille nousseet ideat, haasteet, kehittämiskohteet ja kipukohdat.

 

Omalla kohdallani pohdin paljon, kannattaako osallistua. Minusta tässäkin tilanteessa kuitenkin kannattaa, koska Hintsan malli on niin kokonaisvaltainen, että se herättelee tilanteessa kuin tilanteessa ja työelämävalmennus tuo esiin ne asiat, joita ei ehkä halua tai osaa tunnustaa tai tunnistaa itse.”
– Kevään 2021 valmennukseen osallistunut –