Suunta uralle –palvelumme sopii erityisesti uudenlaista urapolkua tavoitteleville. Jos mietit minkälainen työ sopisi parhaiten omaan osaamiseesi, elämäntilanteeseesi tai arvoihisi, on tämä coachaus juuri se mitä tarvitset. Jos koet olevasi jumissa, tuemme ja valmennamme, jotta löytäisit itsellesi merkityksellisemmän työn tai kokonaan uuden urapolun.

Suunta uralle on uniikki yhdistelmä digitaalista ja henkilökohtaista uracoachausta. Tämä kokonaisuus antaa sinulle uudenlaisia näkökulmia oman osaamisesi, vahvuuksiesi sekä ihannetyösi hahmottamiseen. Ensin pohdit omia vahvuuksiasi ja työmotivaatiosi lähteitä itsenäisesti digitaalisessa MyCareer-palvelussa, jonka jälkeen pääset yhdessä uracoachin kanssa arvioimaan omia uratoiveitasi suhteessa osaamiseesi ja erilaisiin työpaikkoihin. Yhdessä luotte toimivan action-planin ihannetyösi saavuttamiseksi.

Coachauksen jälkeen sinulla on kirkkaana mielessä, miltä oma osaamis- ja vahvuuskarttasi näyttää, millaiseen työhön ihanteellisesti sopisit ja miten voit lähteä etenemään kohti uudenlaista uraasi. Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

Suunta uralle -palvelumme maksaa 289€ ja se sisältää yhden uracoachaus-tapaamisen & digitaalisen MyCareer-palvelun.

Tilaa