Suunta uralle –palvelumme sopii erityisesti uudenlaista urapolkua tavoitteleville. Jos mietit minkälainen työ sopisi parhaiten omaan osaamiseesi, elämäntilanteeseesi tai arvoihisi, on tämä coachaus juuri se mitä tarvitset. Jos koet olevasi jumissa, tuemme ja valmennamme, jotta löytäisit itsellesi merkityksellisemmän työn tai kokonaan uuden urapolun.

Suunta uralle on uniikki yhdistelmä digitaalista ja henkilökohtaista uracoachausta. Ensin pohdit omia vahvuuksiasi ja työmotivaatiosi lähteitä itsenäisesti digitaalisessa MyCareer-palvelussa, jonka jälkeen arvioitte yhdessä uracoachin kanssa omia uratoiveitasi suhteessa osaamiseesi ja erilaisiin työpaikkoihin. Yhdessä luotte toimivan action-planin ihannetyösi saavuttamiseksi.

Suunta uralle palvelukokonaisuuden jälkeen sinulla on 

  • kirkkaana mielessä, miltä oma osaamis- ja vahvuuskarttasi näyttää
  • käsitys siitä, millaiseen työhön ihanteellisesti sopisit
  • selkeämpi kuva uramotivaatiotekijöistäsi
  • action-plan ihannetyösi saavuttamiseen

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

Suunta uralle -palvelumme maksaa 289€ ja se sisältää yhden uracoachaus-tapaamisen & digitaalisen MyCareer-palvelun.

Tilaa