Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

KAIPAATKO VINKKEJÄ työhakemuksen sisältöön sekä oman osaamisesi ja motivaatiosi esiin tuomiseen? Henkilökohtaisessa työhakemus-sparrauksessa saat neuvot ja vinkit työhakemukseen suoraan rekrytoijalta. Valmentajamme tietävät, mihin asioihin rekrytoijat erityisesti huomiota ja mitä asioita työhakemuksesta etsitään. Jos sinusta tuntuu, ettet pääse rekrytointiprosesseissa työhaastatteluihin, tästä palvelusta on sinulle varmasti hyötyä!

Palvelu sisältää:

  • Tarvekyselyn, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ennen varsinaista valmennusta
  • 45 minuutin valmennuksen rekrytoinnin asiantuntijan kanssa
  • Suosituksia ja konkreettisia vinkkejä työhakemuksen omatoimiseen päivittämiseen
  • Yhden kommenttikierroksen sähköpostilla valmentajalta työhakemuksen päivityksen jälkeen

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä sparrauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta valmentajaa. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi valmentajan suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki valmentajamme ovat MPS:n rekrytointi- ja suorahakuammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä.

Tapaamiset järjestetään toiveesi mukaan joko videoyhteydellä tai livenä toimistoillamme Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Voit valita kassalla, haluatko tapaamiset livenä vai videoyhteydellä. Voimme järjestää ensimmäisen tapaamisen aikaisintaan viikon päästä ostoksesta.

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse viimeistään seuraavan arkipäivän aikana, kun olet täyttänyt tarvekyselyn. Voit katsoa tarkemmat tiedot urasparrauksen aloittamisesta sivun alalaidasta.

Jos CV:si tai LinkedIn-profiilisi kaipaa hiomista, katso CV kuntoon ja LinkedIn kuntoon -palvelut.

Mikäli haluat maksaa Koulutussetelillä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Näin aloitat urasparrauksen

Tarvekysely
Saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta sekä linkin tarvekyselyymme. Kerro meille tarvekyselyssä toiveesi ja tarpeesi urasparrauksen suhteen.
Valmentaja ja ajankohta
Ehdotamme sinulle tarpeisiisi ja aikatauluusi sopivaa valmentajaa sekä ensimmäistä tapaamisaikaa sähköpostitse.
Tapaaminen
Tapaat valmentajasi, toiveesi mukaan livenä tai etäyhteyden kautta.

Kokemuksia palvelusta

Löysin itselleni sopivan työn

”Viimeisen vuoden aikana mietin paljon mikä minusta tulee isona ja mitä minun pitäisi seuraavaksi tehdä. Työskentelin ensin numeroiden parissa, kunnes huomasin, että ihmiset kiinnostavat minua kuitenkin eniten. Käytin Lifeworksin digitaalista Onnistujan urapalvelua osana uramuutosta, mutta sen lisäksi kaipasin henkilökohtaista sparrausta osaamisen sanoittamiseen. Valmentajan sparraus auttoi tosi paljon eteenpäin ja ymmärsin sen myötä, miten voin sanoittaa juuri omaa osaamistani rekrytoijaa kiinnostavalla tavalla.”

Maria Törnroos, Helsinki
25.2.2021

Katso video