Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

KAIPAATKO VINKKEJÄ työhakemuksen sisältöön sekä oman osaamisesi ja motivaatiosi esiin tuomiseen? Henkilökohtaisessa työhakemus-sparrauksessa saat neuvot ja vinkit työhakemukseen suoraan rekrytoijalta. Valmentajamme tietävät, mihin asioihin rekrytoijat erityisesti huomiota ja mitä asioita työhakemuksesta etsitään. Jos sinusta tuntuu, ettet pääse rekrytointiprosesseissa työhaastatteluihin, tästä palvelusta on sinulle varmasti hyötyä!

Palvelu sisältää:

  • Tarvekyselyn, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ennen varsinaista valmennusta
  • 45 minuutin valmennuksen rekrytoinnin asiantuntijan kanssa
  • Suosituksia ja konkreettisia vinkkejä työhakemuksen omatoimiseen päivittämiseen
  • Yhden kommenttikierroksen sähköpostilla valmentajalta työhakemuksen päivityksen jälkeen

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä sparrauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta valmentajaa. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi valmentajan suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki valmentajamme ovat MPS:n rekrytointi- ja suorahakuammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä.

Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti videoyhteyden kautta. Tapaamisia on kuitenkin mahdollista järjestää myös toimistoillamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Emme voi taata livetapaamista, mutta pyrimme järjestämään sellaisen, mikäli niin toivot. Voit valita kassalla, haluatko tapaamisen livenä vai videoyhteydellä.

Jos CV:si tai LinkedIn-profiilisi kaipaa hiomista, katso CV kuntoon ja LinkedIn kuntoon -palvelut.

Mikäli haluat maksaa Koulutussetelillä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Kokemuksia palvelusta

Löysin itselleni sopivan työn

“Viimeisen vuoden aikana mietin paljon mikä minusta tulee isona ja mitä minun pitäisi seuraavaksi tehdä. Työskentelin ensin numeroiden parissa, kunnes huomasin, että ihmiset kiinnostavat minua kuitenkin eniten. Käytin Lifeworksin digitaalista Onnistujan urapalvelua osana uramuutosta, mutta sen lisäksi kaipasin henkilökohtaista sparrausta osaamisen sanoittamiseen. Valmentajan sparraus auttoi tosi paljon eteenpäin ja ymmärsin sen myötä, miten voin sanoittaa juuri omaa osaamistani rekrytoijaa kiinnostavalla tavalla.”

Maria Törnroos, Helsinki
25.2.2021

Katso video