Uralla eteenpäin -coachauspaketti sopii sinulle, jos kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen coachin sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin. Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Palvelu sisältää:

  • tarvekyselyn, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ennen coachausta
  • kolme 45 minuutin tapaamista uracoachin kanssa
  • työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestit
  • konkreettisia neuvoja, tehtäviä ja sparrausta oman ammatti-identiteettisi ja urasuuntasi vahvistamiseksi sekä työnhakuun

Kolmen kerran henkilökohtaisessa coachauksessa syvennytään kokonaisvaltaisesti elämäntilanteeseesi, ammatti-identiteettiisi ja kaipaamaasi muutokseen urallasi. Coachin sekä työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestien tuella saat uudenlaisia näkökulmia omien kompetenssiesi ja vahvuuksiesi hahmottamiseen. Lue Lifeworksin uracoachauksesta tarkemmin täältä.

Uralla eteenpäin -coachausten jälkeen sinulla on tieto omista vahvuuksistasi sekä kirkkaampi kuva ammatti-identiteetistäsi. Saat lisää varmuutta urasi edistämiseen sekä työkaluja kestävään urasuunnitteluun.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen videon tai puhelimen välityksellä.

Mikäli haluat maksaa Koulutussetelillä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Kokemuksia palvelusta

Työllistyin coachausprosessin aikana

”Tavoitteenani oli kirkastaa, mitä minä haluan sekä nähdä eri vaihtoehtoja. Sain itselleni loistavan coachin, jonka tyyli ja tapa toimi myös persoonani kanssa hyvin. Coachausten aikana sain poistettua rajoitteita pääni sisältä sekä luottamusta itseeni ja varmuutta olla oma itseni. Ehdin myös työllistyä prosessin aikana, joten lopputulos oli mitä toivotuin!”

Anne Kuutio, Helsinki
25.1.2020

Vauhtia uuden työn etsintään

”Halusin kirkastaa ajatteluani sen suhteen millaisiin tehtäviin ja yrityksiin hakeudun ja mikä on tehokkain tapa lähestyä potentiaalisia työnantajia muutoinkin kuin hakemalla avoimiin paikkoihin. Uralla eteenpäin -coachauksessa parasta oli omien luonteenpiirteiden ja henkilökohtaisten ominaisuuksien kautta johdettu pohdinta omista ammatillisista vahvuuksista ja kehityskohteista ja sen pohjalta käyty keskustelu potentiaalisista työnantajista ja työtehtävistä.”

Jari Keskitalo, Helsinki
14.1.2020