Uusi arki & tavoitteet –uracoachaus auttaa sinua, jos olet palaamassa takaisin työelämään esimerkiksi perhe- tai opintovapaalta ja kaipaat asiantuntijan tukea uratavoitteidesi ja ammatti-identiteettisi päivittämiseen. Muuttuneen elämäntilanteen myötä kiinnostuksenkohteesi ja osaamisesi on saattanut muuttua tai ehkä samaan työpaikkaan palatessa vanhaa työtehtävää ei enää sellaisenaan ole tarjolla.

Coachauksessa saat kokeneilta uravalmentajiltamme henkistä tukea muuttuneen elämäntilanteesi reflektointiin ja sovittamiseen sinun yksilöllisiin uratavoitteisiisi. Pääset yhdessä coachin kanssa kartoittamaan omia kiinnostuksenkohteitasi ja osaamistasi, kirkastamaan urasuuntaasi sekä hahmottamaan sopivaa lähestymistapaa työelämään paluuseen.

Takaisin töihin – coachauksen jälkeen sinulla on käytössäsi toimivia työkaluja arjen ja työn optimaaliseen organisointiin. Coachimme auttavat sinua navigoimaan uraasi niin, että työsi tukee kokonaiselämäntilannettasi ja saat siitä mahdollisimman paljon energiaa päiviisi.

Henkilökohtainen uracochaus alkaen 149€.

Tilaa