Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Pirjo Purovesi
Lifeworks-uravalmentaja

Pirjo on monipuolisen liike-elämäkokemuksen omaava kokenut uravalmentaja ja kouluttaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin, ostotoiminnan ja asiakkuuksien osa-alueilta Suomen suurimmista vähittäiskaupan yrityksistä. Lisäksi hänelle on kertynyt yli 10 vuotta johtamis-, esihenkilö- ja rekrytointikokemusta eri organisaatioissa ja eri muutostilanteissa. Koulutukseltaan Pirjo on KTM ja ammatillinen opettaja.

Pirjo on täällä juuri sinua varten, kun sinun oma suuntasi on kadoksissa. Olet ehkä puutunut nykyiseen työhösi tai nautit nykyisestä työstäsi, mutta kaipaat uutta ja sinulla on tarve kehittyä. Tai seuraava askel urapolulla on vielä sumun peitossa. Voit myös kaivata tukihenkilöä ja sparraajaa työnhakuprosessiin, kun sinut on irtisanottu.

Pirjo on kehitys- ja tavoitesuuntautunut vahvan liike-elämäkokemuksen omaava ihmisten oivalluttaja ja valmentaja. Hänellä on taito innostaa ihmisiä sekä motivoida ja tukea heitä tekemään parhaansa. Hänelle asiakas on aina kaiken toiminnan keskiössä. Pirjo on energinen ja oman osaamisen jatkuva kehittäminen on hänen sisäisen motivaationsa lähde. Hänelle palkitsevinta uravalmentajan työssä on nähdä oivalluksen ilo coachattavan kasvoilla.

Pirjon valmennettava kertoo: Pirjo on samaan aikaan sekä loistava ihmistuntija että raudanluja ammattilainen, jolla on valtava kunnianhimo auttaa asiakastaan. Pirjon kanssa käydystä coaching-prosessista on minulle hyötyä vuosiksi eteenpäin, ja siksi ennestään korkealla olleet odotukseni coachingista ylittyivät moninkertaisesti.

Pirjolle on aina ollut tärkeää tuntea innostusta työtä kohtaan. Hänelle uravalmennus ja mentorointi ovat asioita, joita hän haluaa tehdä ja jotka saavat hänet loistamaan. Hänen innostuksensa syntyy siitä, että hän saa oivalluttaa coachattaviaan tunnistamaan heidän potentiaalinsa sekä tukea heitä matkalla uuteen uraan.

Pirjo on sielultaan karjalais-savolainen ja hänen mielensä maisema löytyy Italian Toscanan auringon alta.

Pirjon supervoima löytyy innostuksesta. Hän on ikuinen optimisti, innostuja ja innostaja. Hänellä on vahva usko siihen, että kaikissa meissä piilee mielettömiä mahdollisuuksia, kun vain oivallamme ne.


Jos haluat Pirjon valmenettavaksi, osta verkkokaupastamme Uralla eteenpäin -valmennus.