Riikka Vaaraniemi
Lifeworks-coach

Riikka on psykologi ja hän on työskennellyt MPS:llä yli 20 vuotta. Hän on tehnyt rekrytointeja ja henkilöarviointeja monipuolisesti eri toimialaloilla sekä eri tilanteissa ja hänen työkenttäänsä sisältyvät myös uudelleensijoittumisvalmennukset yksilö-  sekä ryhmätasolla.

Riikka on valmentajana monipuolinen ja pitää valmentamisessa siitä, että hän pääsee pysähtymään valmennettavan kanssa tilanteeseen ja tutkimaan erilaisia vaihtoehtoja.

Hänestä on palkitsevaa, että valmennusprosessin käynnistyttyä valmennettavasta tulee aktiivinen toimija ja uusia näkökulmia sekä vaihtoehtoja alkaa pikkuhiljaa löytyä.

Riikka pitää työssään monipuolisuudesta sekä siitä, että hän näkee erilaisia yrityksiä ja toimialoja sekä toimijoita. Hänelle on myös erityisen tärkeää luottamuksen syntyminen asiakkaan kanssa.

 

Riikka lataa akkujansa metsässä pysähtyen, rauhoittuen ja ihastellen. Erityisesti yksilövalmentamisessa Riikan supervoima onkin pysähtyminen ja keskittymiskyky yksittäisessä tilanteessa sekä pitkäjänteisyys.


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -coachaus. Lisätietoa uracoacheistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.