Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Seppo Kangas
Executive Career Coach

Seppo on suorittanut maisterin tutkinnon taloustieteestä, jonka lisäksi hän on lukenut johtamista ja sosiologiaa osana tutkintoaan. Seppo on koko uransa toiminut erilaisissa konsultin tehtävissä. Sepon erityisosaamiseen lukeutuvat niin henkilöarvioinnit, rekrytointiprosessit, uraohjaus, outplacement, HR-strategiat kuin johdon kehitystyötkin.

Uravalmentajana työskentely on ollut Sepolle apuvälineenä uralla erityisesti omien esimiestaitojen syventämisessä, ja hänellä onkin yli 30 vuoden kokemus esimiehen ja tiimivetäjän tehtävistä. Sepon asiakkaat ovat monista taustoista useilta eri aloilta, vaikka eniten hänen valmennettavaan onkin ollut teollisuuden ja pankkialan osaajia. 

Ihmisläheiselle Sepolle tärkeintä työssä viihtymisen ja menestymisen kannalta on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten ja mukavien asiakkaiden ja kollegojen kanssa.

 

Seppo uskoo, että kaikkiin ongelmiin on olemassa ratkaisu, jos on vain riittävää hyvää tahtoa nähdä myös positiivisia asioita – ratkaisuja ennen ongelmia.

Sepon supervoima onkin positiivinen maailmankatsomus, joka on auttanut häntä eteenpäin vaikeinakin aikoina elämässä. 


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.