Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Suvi Poikela
Lifeworks-valmentaja

Suvi on koulutukseltaan olen kasvatustieteilijä ja pyrkii yhdistämään tietoutta ihmisen kehityksestä ja käyttäytymisestä asiakasymmärrykseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Hän on lisäksi suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

Hän on työskennellyt markkinoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämisen tehtävissä korkeakoulukentällä ja saanut monipuolista tietämystä rekrytoinnista ja henkilöarvioinnista työskennellessään MPS:n HR-konsultoinnin koordinointitehtävissä. Tällä hetkellä hän työskentelee Growth Specialistina Lifeworksilla, kehittäen sekä yrityksen liiketoimintaa että asiakkaiden urapolkuja. 

Suvi auttaa asiakasta tunnistamaan omia vahvuuksiaan sekä sanoittamaan osaamistaan. Hän tietää LinkedInin ja toimivan CV:n vinkit ja niksit ja auttaa siten hiomaan LinkedIn-profiilin tai CV:n huippukuntoon. 

Suville sparrauksessa tärkeää on aito kohtaaminen. Hän pyrkii asettumaan asiakkaan tilanteeseen ja auttamaan tätä mahdollisimman konkreettisten vinkkien avulla.

Vapaa-ajallaan Suvi reissaa usein pohjoiseen, harrastaa liikuntaa sekä soittaa sinfoniaorkesterissa poikkihuilua. Hänen supervoimansa ovat mutkaton asenne ja tehokkuus. Lappilaisista juuristaan johtuen Suvin motto kuuluu: “Sole ko tehä“. 


LinkedIn- ja CV-sparrauksen voi ostaa verkkokaupastamme. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.