Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Taina Degerlund
Lifeworks-valmentaja

Taina toimii MPS:llä suorahaun ehdokaskartoitusta tekevänä konsulttina sekä tiiminvetäjänä ja tuntee työnsä puolesta monipuolisesti eri toimialoja ja tehtäviä.

LinkedIn on Tainan päivittäisessä käytössä osaajien kartoittamisessa ja tunnistamisessa. Tainalla on työkokemusta perheyrityksistä sekä kansainvälisestä yrityksestä. Hän on itse läpikäynyt erilaisia uran muutostilanteita kuten perhevapaalta töihin palaaminen, uuden työn etsiminen ja työpaikan vaihtaminen.

Tainaa kiinnostaa ja innostaa oman toimialaosaamisensa edelleen laajentaminen sekä mahdollisuus oppia joka päivä jotain uutta!

Taina nauttii urasuunnitteluun liittyvien pohdintojen läpikäymisestä. Hän sparrailee vapaa-ajallaan myös omia ystäviään ja tuttaviaan.

Taina on toiminut pitkään valmentajana joukkueurheilussa valmentaen nuoria ja lapsia. Tainan supervoima on löytää tilanteeseen kuin tilanteeseen paras ratkaisu ja hän nauttii siitä, kun on oivaltanut jokaisen yksilön kohdalla tälle parhaan tavan oppia ja kehittyä.

 Taina Degerlund


Tule löydetyksi -sparrauksen voit ostaa verkkokaupastamme. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.