Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tapio Kivikangas
Uravalmentaja
Executive Career Coach

Tapiolle on hänen työuransa aikana karttunut vuosikymmenten kokemus johtotehtävistä logistiikka- ja konsultointialoilta. Coaching-sertifikaatin suoritettuaan Tapio on hyödyntänyt kattavaa bisnesmaailman asiantuntijuuttaan erityisesti uravalmennuksen ja outplacementin parissa. 

Tapion valmennettavat ovat tyypillisesti olleet johtotehtävissä olevia henkilöitä, mutta mukaan on mahtunut myös asiantuntijoita tai markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia. 

Valmennuksen avulla Tapio haluaa olla sparraamassa ja auttamassa toista ihmistä hänen omassa haasteessaan ja tilanteessaan. Tapio näkee jokaisessa yksittäisessä valmennustapauksessa omanlaisia onnistumisia.

Erityisesti uudelleensijoittumisvalmennuksissa valmennettavan itsetunnon ja -luottamuksen lujittamisen kautta on onnistuttu usein saamaan uusi nousu henkilön omalle uralle. Tapion mieleen jäävätkin erityisesti tapaukset, joissa valmennettavalle on saatu annettua uutta suuntaa.

 

Valmentajana hän ei päästä valmennettaviaan liian helpolla vaan haastaa heitä rohkeasti kyseenalaistamaan käsityksiään omista vahvuuksistaan ja heikkouksistaan. Ihmisläheisen Tapion supervoima onkin hänen positiivinen avoimuutensa. 


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.