Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Terhi Vuoristo
Lifeworks-uravalmentaja

Terhi on pohjakoulutukseltaan tradenomi ja hänen matkansa uravalmentajaksi alkoi noin 20 vuotta sitten neuvonta- ja ohjaustyöstä nuorten parissa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt ohjaus- ja valmennustyössä nuorten sekä aikuisten parissa valtio- ja kuntasektorilla.

Terhi on vienyt useita coaching- ja valmennusprosesseja läpi onnistuneesti, joissa asiakas ei ole tiennyt yhtään mihin suuntaan lähtisi urallisesti. Onnistuminen on vaatinut herättelyä, osaamisen tunnistamista, motivointia ja pieniä askeleita kohti isompaa tavoitetta. Terhin tyypilliset valmennettavat ovat olleet jossain työelämän taitekohdassa, jossa vaihtoehdot ovat olleet avoimet.

Parhaimmillaan Terhi on sellaisten asiakkaiden kanssa, joiden osaaminen vaatii kartoittamista ja uudelleensanoittamista. Hän osaa herätellä näkökulman vaihtamiseen ja osaa auttaa erinomaisesti myös tilanteissa, joissa pitää pohtia kouluttautumista, oli se sitten kokonaan uusi ala tai täydennyskoulutus.

Valmennus on Terhille elämäntapa ja se on avannut vuorovaikutusmahdollisuuksia uudella tavalla. Sitä voi soveltaa sekä työ- että yksityiselämään. Uravalmennus on mahdollistanut sekä Terhille itselleen että hänen asiakkailleen uusien näkökulmien löytämisen sekä omien vahvuuksien tiedostamisen.

Terhi on myös itse ollut valmennettavana ja saanut sen myötä merkittäviä työelämän tienhaarakohtia ratkottua itseään tyydyttävällä tavalla. Valmennus on antanut rohkeutta tehdä päätöksiä ja viedä niitä käytäntöön. Valmentaja kanssakulkijana on ihan huippujuttu!

Kun Terhi siirtyy aamulla työpöydän äärelle, hän huomaa innostuvansa asiakkaista (yksityiset henkilöt tai yritykset) ja heidän valmennustavoitteistaan sekä siitä, miten mahtavaa on olla mukana heidän prosessissaan.

Perhe ja ystävät ovat tärkeitä Terhille. Hän on kahden koululaisen äiti ja saa heiltä valtavasti voimaa mennä omia unelmiaan kohti. Hän on aikuisella iällä innostunut opiskelusta ja jokainen koulutus on tuonut jotain uutta hänen elämäänsä ja kehittänyt hänen osaamistaan. Musiikin suurkuluttajana Terhi kuuntelee lähinnä soul & r’n’b-osastoa, mutta aika ajoin huomaa kuuntelevansa esimerkiksi kantrimusiikkia.

Hänen supervoimansa on hersyvä huumori. Terhin ystävät kuvailevat häntä sanalla ”ilouttaja”. Hän tekee ympärillään olevat ihmiset iloisiksi ja hyvälle tuulelle.


Siirry verkkokauppaamme tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.