Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tomi Välimäki
Executive Career Coach

Tomilla on runsaasti johtamiskokemusta ja laaja liiketoiminnan ymmärrys myös kansainvälisiltä markkinoilta. Hän on työskennellyt konsultointi- ja johtotehtävissä teollisuus- ja palvelualoilla.

Tomi toimii nykyisin MPS:llä konsulttina ja uravalmentajana suorahaun ja johtamisen kehittämisen parissa ja häneltä löytyy kokemusta myös esimiestyöstä. Hän erikoistuu ylimmän johdon valmennuksiin, ja suurin osa hänen valmennettavistaan ovat liike-elämän palveluksesta. 

Oman työn merkityksellisyys on Tomille tärkeässä roolissa ja valmennuksen kautta hän haluaa sparrata muita löytämään työn merkityksellisyyden ja kehittämään omia taitojaan uran eri vaiheissa.

Uravalmennus onkin Tomin mukaan paras tapa muuttaa käyttäytymistä haluttuun suuntaan. Se on menetelmänä hyvin yksilöllinen ja vaatii sekä valmentajalta että valmennettavalta sekä heittäytymistä että rohkeutta. 

Tomin supervoima työssä ja arjessa on luottavainen ja optimistinen asenne – kaikkiin tilanteisiin löytyy sopiva toimintamalli ja ratkaisu.  


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.