Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Palveluja Mehiläisessä tuottaa Suomessa yhteensä yli 14 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Asiakkuuspäällikkö Mehiläisen työelämäpalveluihin

Haemme asiakkuuspäällikköä Turun seudulle, jossa asiakaskuntamme muodostuu laajasti eri toimialoja ja eri kokoluokkia edustavista yrityksistä.

Työterveyshuollossa parhaat tulokset saadaan aikaan tekemällä aktiivista yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Asiakkuuspäällikkönä johdat omia nimettyjä asiakkuuksia vastaten asiakastyytyväisyydestä, -kannattavuudesta, -pysyvyydestä sekä lisämyynnistä.

Odotamme sinulta:

Sinulla on soveltuva AMK- tai korkeakoulututkinto ja näyttöä menestyksekkäästä asiakkuuksien johtamisesta, ymmärrät myös liiketoiminnan perusperiaatteet. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on avuksi. Työterveyshuollon tai henkilöstöhallinnon aiempi tuntemus on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:

Asiakkuuspäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääasiallinen työskentelypaikka on Kauppiaskadun toimipisteemme Turussa. Lisäksi tehtävä edellyttää liikkumista Turun seudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti 12.12. klo 9–12 ja 20.12. klo 12–17, puh. 050 406 5944. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 31.12. mennessä.