Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee yli 140 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 143 milj. euroa. vaasansahko.fi

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

kaukolämmön asiakkuuspäällikkö

Vastaat kaukolämpöön liittyvistä asiakassuhteista ja toimit asiakkaiden teknisenä tukena ja luotettavana kumppanina. Aktiivisena ja ammattitaitoisena tekijänä tunnistat uusasiakasmahdollisuudet ja osallistut uusien palvelukokonaisuuksien kehittämiseen. Sinulla on energia- tai lvi-tekninen koulutus ja muutaman vuoden työkokemus asiakaspalvelullisista ja/tai myynnillisistä tehtävistä. Kommunikoit luontevasti suomeksi ja ruotsiksi. Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi?

Laajasta toimenkuvasta nauttivana innostut tehtävästä, jossa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Pääset osalliseksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia ja käytettävissäsi on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa kaukolämpöjohtaja Markus Tuomala, puh. 06 324 5307 sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 23.6. mennessä.