Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee yli 140 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 143 milj. euroa. vaasansahko.fi

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

data-arkkitehtiä

Palveluiden ja prosessien rohkea uudistaminen on meille tärkeää, ja datan hyödyntäminen on siinä keskeisessä asemassa. Kaipaamme näin vahvistusta IT-tiimiin, jossa arkkitehtinä tuot vahvaa osaamistasi datan hallintaan, jalostamiseen ja analysointiin liittyviin kehittämisprojekteihin. Toivomme osaamista erityisesti tietovarastojen, integraatioiden ja tietomallinnuksen osalta. Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi?

Tässä uudessa tehtävässä kädenjälkesi tulee näkymään, sillä datan laajemmassa hyödyntämisessä olemme vasta ottamassa ensimmäisiä askeleitamme. Tehtäväsi painottuu ensimmäisessä vaiheessa vahvasti tietojen kartoittamiseen, käsitemallin rakentamiseen ja integraatioiden suunnitteluun. Teet aktiivisesti yhteistyötä niin sisäisten sidosryhmien kuin toimittajakumppanien kanssa. Sinulla tulee olla ymmärrystä BI-järjestelmien toimintaperiaatteista ja ihanteellisesti olet jo aikaisemmin osallistunut erilaisiin käyttöönottoprojekteihin.

Kaikkea ei tietenkään tarvitse osata, mutta odotamme sinulta vahvaa halua oppia uutta, sinnikästä ja systemaattista työotetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä vahvoja yhteistyötaitoja. Tehtävässä onnistuminen tukee myös vahvasti SQL-kielen hallinta ja kokemusta Power BI:stä. Yhteistyökumppanit ja talon IT-tiimi ovat tukenasi, mutta odotamme myös sinulta selkeitä suunnitelmia ja ehdotuksia. Olet myös valmis käyttämään resurssejasi raporttien luomiseen ja muihin rutiininomaisiin tehtäviin. Ihanteellisesti sinulla on 2-5 vuoden kokemus vastavanlaisista tehtävistä, sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme erityisesti arjen työssä näkyvää innostustasi ja motivaatiotasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Pääset osalliseksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia ja käytettävissäsi on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Lisätietoja antavat ICT-päällikkö Hanne Kivimäki, puh. 06 324 5252 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 25.8. mennessä.