Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Development Manager, Hydrogen Valleys

Gasgrid Finland Oy

Suomi, Uusimaa


Vihreä harppaus tarvitsee vetyvoimaa, sillä vety voi olla paras mahdollisuutemme heittää hyvästit fossiiliselle energiantuotannolle. Vedyn avulla Suomi voi kirittää koko maailman kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Haemme nyt uuden energian tekijöitä takomaan virrat päälle suomalaiseen vetyverkkoon.

 

Nyt vahvistamme Vetykehitys-yksikköämme kahdella uudella ammattilaisella:

Development Manager, Hydrogen Valleys

Vetylaaksojen kehityspäällikkönä vastaat alueellisten vetytalouden ekosysteemien kehityksestä omalla maantieteellisellä sektorillasi Suomessa. Toinen tehtävistä sijoittuu maantieteelliseltä alueeltaan Pohjois-Suomeen ja toinen Etelä-Suomeen.

Työ tapahtuu vahvasti verkostoissa, työryhmissä ja yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa. Koordinoit ja kehität alueellista yhteistyötä, osallistut aktiivisesti alueellisiin vetylaaksoja koskeviin keskusteluihin ja tilaisuuksiin ja edistät Gasgridin palvelu- ja ratkaisutarjooman (vetyverkko, metaaniverkko ja puhtaat kaasut) tunnettuutta.

Seuraat aktiivisesti alueesi markkinakehitystä oman ja sidosryhmien työn tueksi. Tuotat lisätietoa tekniseen infrastruktuurin kehitykseen tukien samalla asiakasyhteistyötä sekä vetyliiketoiminnan ja siihen liittyvien uusien ratkaisumallien kehittämistä.

Roolissasi kehität ja edistät vetylaaksoja viemällä niitä myös konkreettisiksi hankkeiksi. Suunnittelet, johdat ja toteutat hankkeita kehityksen eri vaiheissa pitäen sisällään raportoinnin.

Tehtävässäsi raportoit Vetylaaksokehityksen yksikönpäällikölle. Työskentelypaikkakunta on tällä hetkellä Espoo, ja tulevaisuudessa on mahdollista keskustella hybridi- / monipaikkatyömahdollisuudesta muualla Suomessa.

 

Meistä olisi huippua, jos sinulla olisi:

 • Vähintään 5 vuoden kokemusta kehitystehtävistä energia-alalla tai muulla tehtävään soveltuvalla alalla.
 • Ymmärrystä infrakehityksestä ja aluesuunnittelusta.
 • Uusien teknologioiden tai liiketoiminnan kehittämisen kokemus energia- tai kemianteollisuuden alalla on eduksi. 
 • Vahvoja verkostoitumistaitoja sekä näyttöjä onnistuneesta työskentelystä erilaisten julkisten ja teollisten sidosryhmien kanssa.
 • Valmiutta matkustamiseen.
 • Kokemusta toimintaprosessien kehityksestä ja kykyä viedä hankkeita läpi.
 • Erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Kykyä toimia aktiivisena sidosryhmäviestijänä sekä vaikuttajana ja edustaa Gasgridia.
 • Kykyä hahmottaa strategisesti pitkän aikavälin tavoitteita ja hallita laajoja kokonaisuuksia. Toimit määrätietoisesti ja systemaattisesti edistäen asioita ja nautit uuden kehittämisestä.
 • Ymmärrys ja kokemus kaasumarkkinoilta katsotaan eduksi.
 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. energiatekniikka, kemiantekniikka).
 • Suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi.

 

Gasgridilla ruokimme toistemme innostusta ja annamme jokaisen loistaa. Katseemme on tulevaisuudessa ja näytämme sinne suuntaa – kannamme ylpeinä vastuumme tästä päivästä ja huomisesta. Teemme työmme luotettavasti ammattitaidolla, pidämme huolta toisistamme ja palvelemme asiakkaiden ja yhteiskunnan etua.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen, mielekkään ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn. Mittaamme henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä ja viime henkilöstökyselyn tulokset olivat erinomaisia (4,28/5). Vahvuuksiksi koettiin yhteiskunnallisesti merkittävä työ mukavassa työporukassa, esihenkilötyö ja johtaminen sekä turvallisuus ja vastuullisuus kaikessa tekemisessä.
 • Monipuolisen kontaktipinnan erilaisiin alueellisen maankäytön sidosryhmiin kuten kunta- ja maakuntatoimijoihin sekä kehitysyhtiöihin.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti tulevaisuuden ratkaisujen kehitykseen.
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet oman työn ja osaamisen suhteen.
 • Ammattitaitoiset, innostuneet ja sitoutuneet kollegat.
 • Turvallisen, modernin ja luotettavan työympäristön, jossa osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. 
 • Yrityskulttuurin, jossa painottuu asiakaslähtöisyys, ketteryys ja rohkeus katsoa eteenpäin.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän.
 • Joustavan hybridityöskentelymallin.

 

Kiinnostuitko?

Meillä Gasgridilla sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä energiavallankumousta.  Jos haluat olla mukana muovaamassa tulevaisuuden vetyratkaisuja, liity vetyvoimaiseen joukkoomme! Hae viimeistään 25.2.2024 oheisen linkin kautta (careers.mps.fi). Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n konsultit Hannele Larkovuo (puh. 040 071 4113) perjantaina 9.2. klo 14–16 ja tiistaina 20.2. klo 8–10 sekä Janne Aho (puh. 040 838 1935) torstaina 15.2. klo 9–11 ja torstaina 22.2. klo 13–15.

 

Työtehtävässä on kyse turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitetusta tehtävästä, minkä vuoksi hyväksytty turvallisuusselvitystä koskeva todistus/lausunto on yksi tehtävä täyttämisen edellytyksistä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Keilaranta 19 D, 02150 Espoo