Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Engineering Manager

Veolia Services Suomi Oy

Suomi, Uusimaa


Veolia kasvaa Suomessa voimakkaasti lähivuosina. Meillä on tällä hetkellä 12 toimipistettä, mm. Espoossa, Kilpilahdessa, Harjavallassa, Seinäjoella, Koskenkorvalla, Lahdessa, ja Äänekoskella. Tarjoamme energia- ja vesiratkaisujen lisäksi myös teollisuuden tukipalveluita. Suomen liikevaihtomme on 60 miljoonaa euroa, työllistämme noin 150 henkilöä, ja olemme osa Veolian kansainvälistä organisaatiota.

Kasvumme tueksi vahvistamme projektiorganisaatiotamme ja haemme

Engineering Manageria

Toimit suunnittelupäällikkönä Veolian projekteissa varmistaen, että suunnittelu etenee asetetussa aikataulussa noudattaen projektissa määriteltyjä normeja ja standardeja. Huolehdit, että suunnittelu on sekä laadullisesti että määrällisesti projektin asettamien tavoitteiden mukaista. Olet aktiivinen toimittajien suuntaan ja huolehdit muutosten hallinnasta. Varmistat toimenpiteiden tarpeellisuuden sekä niiden toteuttamisen kustannus- ja aikataulutehokkaasti. Pidät huolen myös siitä, että tiedonkulku eri suunnittelualojen kesken on sujuvaa.

Edellytämme ja arvostamme

  • Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista suunnittelupäällikön tehtävistä
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointikykyä ja systemaattisuutta
  • Hyviä valmiuksia MS Office -ohjelmien käyttöön
  • Suunnitteluohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi
  • Suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Työ ei vaadi aktiivista matkustamista rakennustyömaille, mutta vierailuja suunnittelutaloissa tulee olemaan tasaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä Veolian projektiorganisaation, toteuttavan tahon (EPC, EPCm), loppuasiakkaiden ja urakoitsijoiden kanssa. Voit halutessasi työskennellä merkittävän osan työajastasi etänä, päätoimipisteesi on joko Espoossa tai muilla toimintapaikkakunnillamme. 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän toimintaympäristön, vaihtelevia työtehtäviä, sekä monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Olemme maailman johtavia yhtiötä ekologisessa muutoksessa, siten meillä kerrytät ainutlaatuista ammatillista osaamista ja pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä kiertotalouden edistämiseksi. Tukenasi on kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, laaja sidosryhmäverkosto sekä kansainvälisen Veolia-konsernin resurssit.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 11.6.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat Senior Project Manager, Veli Pelkonen puh. 050 379 4308, veli.pelkonen@veolia.com, pe 26.5. klo 14–15, ti 30.5. klo 12.30–13.30 ja pe 9.6. klo 12–13 sekä MPS:n konsultti Teemu Vuorinen puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@mps.fi.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Sijainti: Keilaranta 8, 02150 Espoo