Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Engineering Manager

Veolia Services Suomi Oy

Suomi, Uusimaa


Tavoitteemme on olla ekologisen muutoksen edelläkävijä ja liiketoimintamme kasvaessa haemme asiantuntijajoukkoomme Espooseen Engineering Manageria.

Toimit suunnittelupäällikkönä Veolian projekteissa varmistaen, että suunnittelu etenee asetetussa aikataulussa noudattaen projektissa määriteltyjä standardeja. Huolehdit, että suunnittelu on sekä laadullisesti että määrällisesti projektin asettamien tavoitteiden mukaista. Olet aktiivinen yhteistyökumppani toimittajien suuntaan ja huolehdit muutosten hallinnasta. Hallitset sujuvasti useita yhteistyökumppaneita suunnittelun osa-alueella. Varmistat projektien toimenpiteiden tarpeellisuuden sekä niiden toteuttamisen kustannus- ja aikataulutehokkaasti. Pidät huolen, että tiedonkulku eri suunnittelutahojen kesken on sujuvaa. Olet aktiivinen kommunikoija ja osoitat omistajuutta työssäsi. Omaat vahvan kokemuksen laitosprojekteista sekä tausta prosessiteollisuudessa katsotaan eduksi.

Työ ei vaadi aktiivista matkustamista rakennustyömaille, mutta vierailuja suunnittelutaloissa tulee olemaan tasaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä Veolian projekti- ja toteutusorganisaation (EPC, EPCM), loppuasiakkaiden, toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa.

Arjestasi ei tule puuttumaan mielenkiintoa tai oppimisen mahdollisuuksia, ja mikä parasta: pääset työskentelemään ja kasvamaan yhtiössä, jonka toiminta pohjautuu kestävään kehitykseen ja ekologisen transformaation edistämiseen!

Edellytämme ja arvostamme:

  • Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI/Ins AMK) sekä suunnitteluosaamista putkisto-, prosessi-, sähkö-, automaatio tai instrumentointisuunnittelun parista
  • Projektikokemusta kemian- tai öljyteollisuuden investointiprojekteissa
  • Kiitettäviä yhteistyötaitoja ja aktiivista viestintätapaa
  • Organisointikykyä ja systemaattisuutta
  • Valmiudet hyödyntää IT-järjestelmiä, suunnitteluohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Toimipisteesi sijaitsee Keilarannassa Espoossa, mutta työskentelemme joustavasti myös etänä

Tarjoamme sinulle alati kehittyvän työympäristön, vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Tukenasi on esihenkilön ja kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, sidosryhmäverkosto sekä kansainvälisen Veolia-konsernin resurssit. Henkilöstömme tyytyväisyys ja hyvinvointi on työturvallisuuden rinnalla tärkein prioriteettimme! Tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas- ja virike-edun, koko henkilöstön kattava palkitsemisjärjestelmän sekä mahdollisuuden liittyä Veolian omistajaohjelmaan.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 26.5.2024. Alkuhaastattelut järjestetään Espoossa keskiviikkona 5.6. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Project Manager, Niko Saaristo, puh. 050 458 1629 sekä MPS:n seniorikonsultti Kristiina Lehmus, puh. 050 3964 686, kristiina.lehmus@mps.fi

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Keilaranta 8, 02150 Espoo