Digitaalisia oppimisratkaisuja luova MPS Prewise etsii sinua

Full Stack Developer

Prewise on verkko-oppimisen ja muutoksenhallinnan asiantuntija. Luomme asiakkaillemme innostavia digitaalisia oppimisratkaisuja mm. työntekijöiden perehdyttämiseen, turvallisuuden edistämiseen tai vaikkapa tuotekoulutuksiin liittyen (esimerkkejä täällä). Ratkaisumme pohjautuvat Prewise Gimlet -järjestelmäperheeseen ja räätälöityyn sisällöntuotantoon. Työskentelemme monipuolisten asiakkaiden kanssa, usein alansa johtavien ja kansainvälisesti toimivien yritysten kanssa. Myös osaajamme ovat huippuporukkaa.

Haemme Helsingin toimiston Teknologia- ja Customer Success -tiimiimme asiakaspalveluhenkistä Full Stack Developeria toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaillemme toteutettavissa verkkoratkaisuissa. Tehtävässä toimit kehittäjänä Gimlet-palveluiden käyttöönottoprojekteissa sekä tuet Customer Success -tiimiämme teknisenä asiantuntijana. Tehtävä soveltuu erinomaisesti työuran alkutaipaleella olevalle kehittäjälle, mutta löydämme kokeneemmallekin osaajalle sopivasti haastetta. Suunnittelemme työtehtäväsi osaamisesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Prewisella antaa rekrytoiva esimies Pekka Pyrhönen (+358 50 5455 918). Täytä lyhyt hakemuslomake palkkatoiveineen, liitä mukaan CV:si ja halutessasi hakemuksenkin hakupainikkeen kautta 30.9.2020 mennessä. Olemme sinuun yhteydessä lokakuun alussa.